sTiLL píše:Zdravim.
Aj ja som mal problem s vrzanim, ale na pravej strane palubky pri stlpiku okna (ako sa stretava cierny a sivy plast). Niekedy to vrzlo pri prechode nerovnosti. Ak spolujazdec pritlacil ten cierny plast tak to nerobilo, cize som bol spokojny ze to nebude problem vytesnit zospodu. Pri 1.garancnej som to nahlasil a odstranili mi to v pohode. Odvtedy je tam ticho.
Zostala uz len jedna vec ktora ma trapi, a to ze pri 2300ot/m mi zacne vibrovat nieco v budikoch (niekedy), ale len pri tych otackach. Ak idem vyssie ako na 2400ot/m tak to prestane. Tiez som to nahlasil, zatvarili sa trosku divne ze o tom este nepoculi, ale pozru sa mi na to ked chcem. Zatial som to nechal tak, nemam cas im nechavat auto na cely den. Mas nejaku radu ako by sa to dalo odstranit? Je to take bzucave rezonovanie) Kedze mam diesel tak tie otacky su akurat 110km/h co je obvykla cestovna rychlost, takze to budem musiet riesit. Vdaka za radu.
Pravdepodobne sú to klipy, ktorými je uchytené tienidlo na budikoch... Stačí to tienidlo len vytiahnúť a nalepiť na tie klipy nejakú pásku, a potom opäť nasadiť naspäť... A ako to vytiahneš? Daj si nastavenie volantu dole a čo najviac k sebe... Potom vytrhni ten plast najprv zo spodu, a potom chyť po bokoch to tienidlo a vytrihni ho... Nepotrebuješ na to veľkú silu... a keď ho budeš dávať naspäť, tak si daj to tienidlo presne na klipy, zatlač spodok a ten zvyšok len doklepni...