Vany do kufru Ceed SW

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 07:32

Martin píše:Já jí bral na netu, stojí i s poštovným cca.850,- je to měkčenej plast a uprostřed je protiskluzová podložka, tu samou nabídne i prodejce, ale ta cena je uplně někde jinde.

Právě proto jsem si ji objednal sám.Jsem zvědavý jestli tam sedne.
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Martin » 19.12.2007 09:49

Anonym píše:
Martin píše:Já jí bral na netu, stojí i s poštovným cca.850,- je to měkčenej plast a uprostřed je protiskluzová podložka, tu samou nabídne i prodejce, ale ta cena je uplně někde jinde.

Sedí tam super, přijde ti stočená v igelitu, ale po chvilce se narovná a mohu potvrdit je to super.
Martin Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 09:53

Martin píše:
Anonym píše:

Sedí tam super, přijde ti stočená v igelitu, ale po chvilce se narovná a mohu potvrdit je to super.

No mám takovou zkušenost že tu co měli v KII za těch 1250 nebo 1300Kč si vzal jeden starší zákazník.Prodejce ji strčil do kufru a ona mu tam neseděla vzal nůž a pěkne ji ořezal vzadu,hrůza co budu povídat!A pak ji tam zastrčil a hotovo.Jenže u tohohle zákazník nebyl.Já bych mu ji osobně asi omlátil o hlavu.Kdyby to bylo aspoň rovně aůle to bylo klik klak.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Martin » 19.12.2007 10:04

Anonym píše:
Martin píše:
Anonym píše:

No mám takovou zkušenost že tu co měli v KII za těch 1250 nebo 1300Kč si vzal jeden starší zákazník.Prodejce ji strčil do kufru a ona mu tam neseděla vzal nůž a pěkne ji ořezal vzadu,hrůza co budu povídat!A pak ji tam zastrčil a hotovo.Jenže u tohohle zákazník nebyl.Já bych mu ji osobně asi omlátil o hlavu.Kdyby to bylo aspoň rovně aůle to bylo klik klak.

Možná, být zákazníkem bych tomu prodejci tím nožem udělal plastiku, určitě mu taky všechno na těle nesedělo tak jak mělo. Tady ty rádoby úpravy mě štvou, musí to tam sedět a hotovo, když tomu tak není, tak to asi nepatří do daného typu vozu a musím se podívat někde jinde po jiném kousku.
Martin Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 10:37

Martin píše:
Anonym píše:
Martin píše:
Anonym píše:

Možná, být zákazníkem bych tomu prodejci tím nožem udělal plastiku, určitě mu taky všechno na těle nesedělo tak jak mělo. Tady ty rádoby úpravy mě štvou, musí to tam sedět a hotovo, když tomu tak není, tak to asi nepatří do daného typu vozu a musím se podívat někde jinde po jiném kousku.

Proto cekám jaká bude měla by být dnes nebo zítra tak se tam zastavím,pak písnu jak to dopadlo.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 19.12.2007 15:28

Mě sedí úplně perfektně bez ořezávání..jestli vy nemáte nějaký divný kufr..... :huh: :huh:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 22:59

vladislav píše:Mě sedí úplně perfektně bez ořezávání..jestli vy nemáte nějaký divný kufr..... :huh: :huh:

¨Tak jsem ji dnes dostal.Jak už tady někdo naznačil,byla zabalená v igelitu a stočená.Vložil jsem ji do kufru a sedla tam jako kdyby tam už dávno patřila.Je super a sedí přesně.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod bob17 » 19.12.2007 23:09

Anonym píše:
vladislav píše:Mě sedí úplně perfektně bez ořezávání..jestli vy nemáte nějaký divný kufr..... :huh: :huh:

¨Tak jsem ji dnes dostal.Jak už tady někdo naznačil,byla zabalená v igelitu a stočená.Vložil jsem ji do kufru a sedla tam jako kdyby tam už dávno patřila.Je super a sedí přesně.

Tak to je super. Můžeš mi prosím poslat link? Mně prodejce dokonce tvrdil, že vany jsou jen na krátké cee'dy, na SW se ještě nedělají. Soudě podle cen originálních koberců (cca 3000) by to stejně byla asi taky pálka... :shifty:
bob17 Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
21000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 23:41

Já si ji objenal u nás v Meteoru.
Jinak tady mas odkazy kde ji mají taky a přímo na SW.
http://www.reszlin.cz/vany.php

http://www.bullock-praha.cz/produkty/plastove-vany-do-zp/plastove---vany---kia/plastova-vana-do-kufru-kia-seed-combi.html

http://www.doplnkynaauto.cz/product_info.php/cPath/1_12/products_id/5117
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod bob17 » 19.12.2007 23:51

Anonym píše:Já si ji objenal u nás v Meteoru.
Jinak tady mas odkazy kde ji mají taky a přímo na SW.
http://www.reszlin.cz/vany.php

http://www.bullock-praha.cz/produkty/plastove-vany-do-zp/plastove---vany---kia/plastova-vana-do-kufru-kia-seed-combi.html

http://www.doplnkynaauto.cz/product_info.php/cPath/1_12/products_id/5117

Děkuju.
bob17 Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
21000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 26.12.2007 04:06

Vana musí bejt...vřele doporučuji každému,neváhejte a kupte pokud nechcete mít mléko v koberci....hahaha
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 26.12.2007 19:59

Vaničku gumenú so stredovou textíliou som dostal pri predaji, síce prekrýva príchytky na úchyt sieťku a sťažuje prístup k odkladacím priehradkám, ale žeby som ju vybral... :D
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod emann » 13.01.2008 20:46

tak jsem si ji dnes objednal nebudu riskovat to mleko a jine.doufám že sedne jak ulitá,mám přepážku tak uvidíme jestli to nebude vadit rozměrově.
emann Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2007)
111400 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod mony79 » 13.01.2008 20:59

Já si ji nemohu vynachválit. Většinou když jedu nakupovat, tak mám děravou hlavu a nevezmu si tašku. Takže nákup naházím do kufru a skvělé je, že mi tam drobnosti "nelítají" díky jejímu povrchu. Doporučuji každému, kdo o tom uvažuje. Tahle investice se opravdu vyplatí. :yes:
mony79 Žena
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 13.01.2008 21:03

Mám ji od koupi auta dostal jsem ji od prodejce, je to super věc když dávám do auta kočár se kterým jezdím občas i po polňačkách atd. , tak je špinavá jen ta vana. Wapkou se spláchne a má za sebou očistec.
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Interiér