pevný držák na "mobil"

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

pevný držák na "mobil"

Příspěvekod Eda » 19.08.2010 16:07

zdravím ve spolek. Máte prosím někdo zkušenosti s pevným uchycením dřáku v interiéru vozu (ceed) a to v novém facelift? Např. brodit.
Díky
Eda Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: pevný držák na "mobil"

Příspěvekod PetrCBR » 19.08.2010 19:58

No Brodit mam na starsim ceedu a jsem s nim spokojeny jen napul. Pokud se mobil nenabiji, je vse v poradku, ale ve chvili, kdy pripojim nabijecku (mam nabijeni z boku - Omnia i900), tak se mobil pomalu ale jiste 'otaci' za tou nabijeckou, protoze ten kloub neni moc tuhy a neda se poradne dotahnout.
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Nemo55 » 20.08.2010 06:31

Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010)
Každou jízdu si už 9 let užívám :-) je to bůh na tři písmena
Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA
Nemo55 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
55000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod marhalu » 20.08.2010 07:09

V garazi mam fotku http://www.kia-club.org/garage.php?mode=view_image&image_id=1095. Je to Brodit pří pro Kiu Ceed. Na to si namotujes co potřebuješ :)
Tady je odkaz na FL verzi http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-854434/brodit-proclip-kia-cee-d-10.html
prepared to sucCEED ;)
KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
marhalu Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
150000 km @ 5.65 l/100km

Příspěvekod vladislav » 20.08.2010 07:54

Mám takový dotaz trochu mimo téma...Držela by na to držáku Brodit i navigace TomTom??? :?Mám auto před FL..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod marhalu » 20.08.2010 09:47

ten samý dělají i pro starší ceedy http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-853958/brodit-proclip-kia-cee-d-07.html.

Nevim jak moc je tomtom težkej ale myslím že by to udržel. Drží tam vcelku pevně. Je předpružený a ze zpoda jsou tam oboustranný lepící pásky. Musím použít víc síly aby jsem s ním hnul. Na fotce v garáži je vidět že je držák mobilu přichycený samořezkama. Já osobně bych se toho nebál.
prepared to sucCEED ;)
KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
marhalu Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2010)
150000 km @ 5.65 l/100km

Příspěvekod souk69 » 20.08.2010 17:22

:thu: Mám navigaci TomTom a držák Brodit, foto mám v garáži. Jsem s tím spokojený. Více fotek mám v profilu v albumu.
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod maria40 » 20.08.2010 21:59

PetrCBR píše:No Brodit mam na starsim ceedu a jsem s nim spokojeny jen napul. Pokud se mobil nenabiji, je vse v poradku, ale ve chvili, kdy pripojim nabijecku (mam nabijeni z boku - Omnia i900), tak se mobil pomalu ale jiste 'otaci' za tou nabijeckou, protoze ten kloub neni moc tuhy a neda se poradne dotahnout.

Ja používam základný držiak od Broditu aj na mobil, aj na PDA Asus s navigáciou a kĺb mi tiež nedržal. Tak som šrób s krížovou hlavou vymenil za imbus a o 2mm skrátil šrób od pôvodného a drží to bez problémov. /napájanie na PDA je na boku/ Pozri môj album.
KIA Ceéd 1,6 CVVT
maria40 Muž
Přispěvatel fóra

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (8) TOP sponzor (1)

Kia cee'd (2007)
91000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Eda » 23.08.2010 09:41

Díky za vyčerpávající informace :-) jdu do Brodit. ;-)
Eda Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Interiér