Bindick píše:Máte někdo vychytané využívání chlazené schránky na delší cestu? Ochladí to limo? Mám pocit, že když na pumpě vložím vychlazenou limo, tak za hoďku je mnohem teplejší místo aby zůstala nebo mírně se odchýlila od původní teploty.T
titanus píše:@Bindick
len pre istotu: vies ze treba v schranke prepnut na chladenie klimou? ;)
titanus píše:@Bindick
len pre istotu: vies ze treba v schranke prepnut na chladenie klimou? ;)
mbiron píše:Bindick píše:Máte někdo vychytané využívání chlazené schránky na delší cestu? Ochladí to limo? Mám pocit, že když na pumpě vložím vychlazenou limo, tak za hoďku je mnohem teplejší místo aby zůstala nebo mírně se odchýlila od původní teploty.T
Ja ji vlastne vyuzil jen jednou protoze se do ni toho moc nevejde a mam tam desky se serviskou a manualem tak moc dalsiho mista uz neni ale v lete na dovolene kdyz jsem jel z Tyna do Krumlova jsem si tam dal plechovku koly a vychladilo ji to docela slusne, problem je ze to chladi i interier takze jsem byl taky pak jak nanuk
Axel píše:Přesně u ceeda je zas super ta loketní opěrka s dvojitou schránkou a schránka na okuláre a před řadičkou ta schránka je taky ok, to mi zas ve fábce chybí...
redbull píše:Axel píše:Přesně u ceeda je zas super ta loketní opěrka s dvojitou schránkou a schránka na okuláre a před řadičkou ta schránka je taky ok, to mi zas ve fábce chybí...
nie sa schránka na okulááre horemožno sa mýýlim
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé