Tony píše:je to problém... ale zase dobře vidíš dozadu a díky širokého sloupku máš šanci, že to při bouračce do cca 70 km/h i v pohodě rozchodíš. Hold něco za něco...
Já s tím mám problém hlavně u křižovatek v obydlených částech. Starým barákům chybí výhledové trojúhelníky tak musím kvůli zrcátku najet až do křižovatky. Dost blbý
Skrew píše:A-sloupek pochopím, ale zrcátko? Volant není zaměřovač, aby jste koukali skrz něj...
spacirx píše:Tony píše:je to problém... ale zase dobře vidíš dozadu a díky širokého sloupku máš šanci, že to při bouračce do cca 70 km/h i v pohodě rozchodíš. Hold něco za něco...
Já s tím mám problém hlavně u křižovatek v obydlených částech. Starým barákům chybí výhledové trojúhelníky tak musím kvůli zrcátku najet až do křižovatky. Dost blbý
V 70ti tak maximálně do stojícího auta a stejně skončíš pomlácenej a otřesenej v nemocnici (v nejlepším případě).
snike píše:U Cee´da je to ještě v pohodě, ale projeďte se novou Sportagi, tam pravé zrcátko a A sloupek vadí ve výhledu daleko více
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé