Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
dnes som bol objednat zasterky tie rozsirene v NR a predne cena 20€ zadne uvidim ked nahodim predne ci mi tam budu chybat.len keby som videl rozdiel medzi klasikou a rozsirenymi lebo v brozure s prislusenstvom neni obrazok rozsirenych zadnych lapacov
Nevím, jestli je rozdíl pro SW, ale mrkni ke mě do garáže, mám na autě rozšířené. Když jsem je chtěl do výbavy nového auta, tak mi prodejce řekl, že když už je tam chci, tak rozhodně rozšířené, takže jsem ani rozdíly neřešil a dal na něj... Jen si pořád říkám, jestli mají vůbec zástěrky na Ceedu smysl, stačí se chvilku projet po mokré nasolené silnici a auto mám jak prase na bocích až po okna a vzadu až po střechu... Starý citroen nebyl tahle ohozenej ani po celý zimě...
Skôr by som sa pri tých zadných rozšírených zasterkach obával, aby sa pri kolmom zadnom parkovaní neako neposkodili o privysoké obrubníky čo takmer všade pri našich cestach číhajú.
Pri objednávaní Ceedu na predajni som si požiadal o zasterky a skladom mali krátke. Ja som v podstate ani nad inými neuvažoval. Veď krátke majú skôr dizajnovy charakter ako pri tých rozšírenych praktickejši. Je to vec nároku a vkusu. Lepšie nejaké zastávky ako vôbec žiadne.
rozmyslal som aj nad tym ze v predu rozsirene a vzadu kratke alebo ziadne.uvidim ked nahodim tieto predne lebo dnes som bol pre ne, ci mi tam budu chybat tie zadne.tiez sa bojim toho ze tie zadne budem chytat o obrudniky ktore u nas robia mimoriadne vysoke
Ja som si objednaval presne dopredu siroke a dozadu kratke. Ale ked prisli a namontovali ich, tak som pri parkovani zistil, ze tie zadne mi nejak oskieraju obrubniky. Nasledne az tak som zistil, ze mi v servise objednali zle part number cislo a mam na aute zadne velke. Takze som sa opat obratil na servis, ktory mi ich objednal a nasledne vymenil za kratke. Dlhe si zobrali naspat, hoci uz mali nejakych par ryh (bol som prekvapeny ochotou).
A teraz som rad, ze mam vzadu kratke, lebo tie velke s logom cee'd su naozaj dlhsie a je problem pri parkovani. Bal by som sa, ze ak pozabudnem, tak ich odtrhem.
Nie, je to uplne v pohode. Navyse som k tomu kupoval aj originalne cierne bocne listy (ktore podla mojho sukromneho nazoru maju aj ochrannu funkciu na rozdiel od chromovych).
Ako celok to vyzera zladene, kedze ja nemam okolo okien chromove listy. Mozno urobim nejake foto do galerie,ked bude cas, aby som trosku umyl auto .