neni to zle len dost to zavadzia z boku a vyzera to ako montaz doma kusok plechu ako konzola + vspery.cena je dobra ked zoberiem do uvahy ze na OII som zaplatil za system s jednou vsperou 75€ ale tento system obsahoval aj vystuzovaciu konzolu z nereze hrubky cca 3mm aby nebolo silne namahanie plechu na kapote a bol to fabricky vylisok a masivnu vsperu kedze bola iba jedna.na OII som mal vsperu kolmo pri otvorenej kapote ale kapota sa uz neotvarala tolko ako pri klasickej tycke a tu su vspery sikmo co by mi mozno vadilo prave pri dolievani kvapaliny do ostrekovacov.iste je ze ked nieco podobne pride do predaja masovo cena bude urcite vyssia.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Stalo to 95€ (Ceed + Sportage + lacnejšie poštovné). Už sú na ceste. Napíšem potom, dám aj foto. Predajca si všimol, že som od fachu, lebo som si to dal doručiť do práce. Oslovil ma, či by som ich nechcel predávať. Ja asi nie, ale môžete im niekoho doporučiť. Písal mi, že v Rusku je to veľmi obľúbené príslušenstvo.
V tom Rusku so sperami pod kapotou je to pravda, uz som sa pred niekolkymi rokmi na inych automobilovych forach stretol s odkazmi na Ruske weby s videami, ze si to s velkou oblubou montuju, tak ako MP1 pise.
Otcovi na QL vytlačia vzpery kapotu už od polovice dráhy. Mne na JD nevládzu od polovice, ale až cca od 3/4 dráhy. Nestihol som vzpery detailne porovnať, otec hneď po namontovaní musel odísť. Vyzerajú rovnako, ale čísla majú rôzne. Inak spokojnosť, prevedenie ok, montáž jednoduchá.