no najlepsie by bolo tam spravit stenu(z plechu) ktora by izolovala teplo od motora ako som to mal na golfe (najdes v mojej galerii) a na tu stenu som potom nalepil tepelnu izolaciu.privod vzduchu bude cez tu povodnu hadicu ktoru tam nechas a to by malo stacit.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ok tak snad si najdem cas pohladat tieto dolnky a potom sa do toho pustim. Inac myslis ze ten typek vo videu dosiahol tento zvukovy efekt len tym filtrom k&n? ...dufam
Kia Pro_Ceed II. 1.6 GDI Kia Sportage III. 1.7 CRDi
no urcite nie.dnes som to skusal pocas jazdy a taky zvukovy efekt som nedosiahol ako v tom "videu" tam bude aj tlmic vymeneny uz som vyrobil ten medzikus aj konzolu /drziak filtru a neni to zle ale asi ti to nebude stacit.zvuk je krasny do 4500 potom uz je motor hlucnejsi a prekrici aj filter.v kabine to moc nepocut (skor len take dunenie hlavne pri nizsich otackach) jedine so stiahnutymi oknami a to pri vyssich rychlostiach prehuci vietor/napor vzduchu.a urcite bude treba izolovat filter od motora kvoli teplu.zopar foto aby si mal predstavu a video z jazdy spravim zajtra ak to stihnem
Trochu setril ale krasne, ozaj, aj praca, aj zvuk, neni to to, co ma ten chalan vo videu, ale to neva, aspon takto by to slo zatial... Keby si sa velmi nudil a vyrobil takyto kit aj pre mna, tak odkupim
Kia Pro_Ceed II. 1.6 GDI Kia Sportage III. 1.7 CRDi
vdaka.no ono ten kit este neni dokonceny chyba tomu nerez potrubie od skrtiacej k filtru a ten privod studeneho vzduchu co by som vyriesil odpojenim toho kolena z nasavaca resp. by som ho otocil priamo na filter a o zvysok by sa postaral napor vzduchu, ale to uz asi nebudem riesit kedze moja polovicka nezdiela rovnake nadsenie pre tuning ako ja a aj tato uprava musi ist dole.ak to chces posli mi navrh cez SZ a ti to strelim cele, ja to uz asi nevyuzijem kedze toto auto si chcem nechat aspom 7rokov a na dalsie "zabavne" nie su dukaty.
Díky za odpověd Takže jestli to ted řeknu správně.. bere to vzduch ze shora, ten posíla dolů hadicí do boxu kam zároven jde i vzduch ze spodního nasávače a pak to jde hadicí nahoru přimo do airboxu?