Anonym píše:Jěšte lepší by bylo sehnat jiný nárazník a dát tam ty dvě koncovky.Hmmm.
...pak pokračovat ve výměně komponent až po přední nárazník a výsledek by mohl být třeba takový :

Anonym píše:Jěšte lepší by bylo sehnat jiný nárazník a dát tam ty dvě koncovky.Hmmm.
Tony píše:@snike
takhle se měl koncovky u každého auta co sem zatím měl a v poho. musíš se dívat kam couváš, nehledě na to že mám senzory a fungují výborně takže se nebojím.
snike píše:Tony píše:@snike
takhle se měl koncovky u každého auta co sem zatím měl a v poho. musíš se dívat kam couváš, nehledě na to že mám senzory a fungují výborně takže se nebojím.
Záleží kde jezdíš ;-) Tady v Praze by se to stalo hned, stačí o malinko vyšší obrubník a pochybuji, že parkovací senzory ti hlásí vzdálenost od obrubníku. Sám jsem je měl na předešlém autě, takže jak fungují a co vše detekují vím z vlastní zkušenosti.
Tony píše:@thunder
dej
vlafi píše:dle mého názoru jsou pravé..Na té detailní je vidět jak jdou k sobě a bude to asi stejným způsobem jako je tu to schéma na ty placatý koncovky,ale to je jen muj názor..Souhlasím že to bude něco stát,ale u nás se toho stejně ještě dlouho nedočkáme..Jedině musíte přes Německo
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot]