od Lacino » 06.01.2025 12:29
Pýtam sa to pretože zisťujem kde môže byť nejaký možný odber prúdu ktorý inteligentná nabíjačka vyhodnotí tak, že neostane v režime "STORAGE" kde by mala teoreticky ostať aj mesiac ak je pripojená nonstop k baterke (čo nové smart nab. umožňujú) ale rovno začne nový (celí) cyklus nabíjania od začiatku, ktorý ale dokončí už rýchlo pretože ho robí 2x! A možno ak by som ju nechal napojenú dlhšie, tak by tie cykli išli takto dookola zakaždým, lebo by niekde zistila stáli odber prúdu na základe ktorého ona vyhodnotí, že musí znovu začať nový cyklus! Je to tak aj v návode, že ak zistí odber, tak prejde z režimu "STORAGE" na začiatok (nový nabíjací cyklus) a ide od znova. Kde už ale prejde cyklus rýchlo, lebo veď pred ním ho akoby dokončila! A takto by to šlo dookola...Takže niekde ja taký odber, že to pre nabíjačku stačí aby to takto vyhodnotila, čo je OK, len neviem či je to OK z hľadiska vozidla...lebo veď tieto nové autá všade prepchaté kadečím a kadejakou elektronikou odspodu až po vrch :/// preto mi hneď napadol ten alarm (alebo tá nonstop blikajúca LED-ka pod sklom) ako jediný možný odber ktorý tento stav zapríčiní...ale či je to taký odber aby to stačilo to neviem, ale proste niečo donúti tú nabíjačku takto postupovať...Ďakujem za nápady, u Vás to je ako, keď nabíjate, máte pripojené smart nabíjačky?
CEED GT-Line 1.4T-GDi 7DCT MY2019