Vadna prevodovka

Trápí Vás něco na voze?

Vadna prevodovka

Příspěvekod robek » 03.05.2013 22:59

Chcem sa len podelit o skusenost z reklamacie suchotu z pohonneho ustrojenstva 1,6 CVVT 6M.
Auto som reklamoval kv. zvukom podobnym lozisku tesne pred rozpadnutim (chrchlanie, drenie...). Po systeme pokus-omyl sa vylucilo spojkove lozisko, vymedzvacie kruzky(ak sa to tak nevola tak pardon) do prevodovky, synchrony na tusim 3,4,5 pr. stupni, kde musim poznamenat, ze chrchlanie vraj prestalo, ale nieco piskalo. Vsetko to skoncilo kompletnou vymenou prevodovky kus za kus. Pricina neznama.
Ak sa s tymto stretnete po kupe tak to odporucam okamzite riesit. Ja som bol prvy krat, prehovoreny na "rozjazdenie" auta, aspon par 100 km.
Zatial u mna znacka KIA teda neboduje :thd:
robek Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2012)
160 km @ 7.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Vadna prevodovka

Příspěvekod zulyk » 04.05.2013 00:36

k tomu je mozne napisat iba bohuzial, aj to sa stava ;) na druhej strane mas novu prevodovku, tak snad to uz bude ok ;)
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Re: Vadna prevodovka

Příspěvekod la moon » 04.12.2013 19:56

Mám úplně stejnou zkušenost. Dvakrát vyměňovali různé části převodovky, nic nepomohlo, napotřetí mi převodovku museli vyměnit celou, to jsem už ale vyhrožovala vrácením auta. Bylo mi řečeno, že tato závada se snad ještě nikomu nestala a příčina neznámá, nebo alespoň mě s ní neobeznámili. Závada se projevila poprvé po cca 2000km. Nyní najeto 50tis. a teď už naprosto bez problému.
la moon Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2011)
50000 km @ 0 l/100km

Zpět na Závady