Ahojte

-ci,
z autá mi unikal olej po výmene rozvodov tak som ho dolial a šiel do servisu povedať že mi uniká olej.V servise mi povedali že som ho prelial nad maximom a preto mi uniká.Pretesnili mi rozvody a dali na klukovku novy semering cena po pretesneni cca 130 eur.Po asi 4 mesiacoch zadná časť motora zase zasrata od oleja aj spodný plastovy kryt pod motorom + poloos atď.

servis sa vyjadril že mi uniká olej cez tesnenie hlavy cena výmeny tesnenia + vyrovnanie hlavy cca 360 eur - paráda

po oprave som prešiel asi 300 km olej neunika ALE ten čierny kryt z plastu pod ktorým sú sviečky je tak horúci že sa ani dotknúť nedá a skúšal som ísť aj na benzíne aj na lpg či náhodou lpg to nemôže byť ale nie.Teplota na palubnej mi ukazuje pod 90 stupnov.keď nadvihnem kapotu tak cítim ako keď plast tleje ,podľa mňa to je ten plast čo je namontovaný na motore v ktorom sú sviečky.Nechcem zakladať novú tému ale keď mám ísť do

servisu tak nech mám istotu že určite niečo dobabrali,lebo ešte predtým sa dobre pamätám že keď som pozeral či mi tečie olej tak ten čierny plást čo je na motore v ktorom sú sviečky nebol tak horúci že by som sa ho nemohol ani dotknúť.
Dakujem za akúkoľvek radu