Chyba systemu varovani pred kolizii v mrtvem uhlu

Trápí Vás něco na voze?

Chyba systemu varovani pred kolizii v mrtvem uhlu

Příspěvekod jmacourek » 22.11.2021 23:22

Zdravim,

dnes delsi ceste z Madarska do CR zobrazila chybova hlaska "Zkontrolujte system varovani pred kolizi v mrtvem uhlu". Nasel jsem neco podobneho v AJ viz. zde:
https://www.kia-forums.com/threads/chec ... on.334642/

Co s tim krom navstevy servisu? Auto stare 3 tydny. Najeto 3tkm. Nebourane :-), umyte aka zadny bordel na narazniku. Tazne nemam (zatim). Prislo mi, ze mne auto v poslednich dnech cca 2x varovalo jako by do mne nekdo chtel nabourat zezadu, ale pritom nejblizsi auto bylo nevim jak daleko. Tim jak je to auto nove, tak to nemam jeste zazite. Manual jsem precist nestihl (je to strasna bichle :-) ). Je mi jasne, ze to bude neco ohledne radaru. Co jsem googlil, tak radar pro parking assist, BCW a RCTW by mel byt nekde v zadnim narazniku. Nepredpokladam tedy, ze by byl spinavy jako muze byt ten predni. Nema nekdo nejakou radu jak tomu pomoci? Dik.
jmacourek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členství

Bydliště: Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1  Czech Republic (cz)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Chyba systemu varovani pred kolizii v mrtvem uhlu

Příspěvekod hoodoo » 23.11.2021 01:05

u auta co má 3 tis bych neřešil co s tim, ale jel rovnou do servisu :lol:
hoodoo Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia ProCeed GT (2019)
70000 km @ 9.5 l/100km

Příspěvekod jmacourek » 23.11.2021 01:40

Myslíš rovnou za 2-3 týdny až dostanu termín? :-) No skončí to tak. Zítra tam budu volat...
jmacourek Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod lopo1 » 23.11.2021 17:40

hmno prave ci to nema suvis s umývanim u mna sa objavuje nieco podobne ale sporadicky (vzdy to bolo za mokra alebo po umyti) mi ako keby ostane vysiet blind spot na pravej strane cize stale mi svieti signalizacia prekazky v pravom zrkadle a ked dam smerovku tak mi to pipa .... nepomaha vypnutie a zapnutie systému ale system sa spamata az po vypnuty a zapnuti motora.
V servis som tuto zavadu spominal na diagnostike nic nenasli ziadna chyba zapisana a kedze sa jedna o sporadicku chybu ktora zmizne po vypnuti a zapnuty motora tak to nemam ani ako dokazat a im ukazat.
lopo1 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod jmacourek » 23.11.2021 23:05

lopo1: Je pravda, ze lehce mrholilo, ale nic hrozneho. Spis takova mlha nez dest. Kazdopadne u mne o t ted sviti porad. vypnuti motoru nepomaha, takze dnes jsem se objednal na servis. Mam termin 7.12. dam pak vedet v cem byl problem.
jmacourek Neuvedeno
Uživatel fóra

Zpět na Závady