Tlmeny tociaci pazvuk

Trápí Vás něco na voze?

Re: Tlmeny tociaci pazvuk

Příspěvekod pmachlica » 05.08.2011 00:12

zdravim vas!!!!

Takze, problem s tymto zvukom je odstraneny.

Po asi 10tich navstevach mi konecne prisli na to co to robi. Je to LOZISKAMI!!!!! Mne vymenili vsetky styri, za ine (ine cislo loziska alebo typ, skratka nie tie, ktore su v nasich ceedoch, a nie tie, ktore sa vymienaju v ramci zaruky) - to mi povedal prijimaci technik. Mimochodom ten chlapec o automobiloch vela nevie. Mal som problem aj so stabilizacnymi tyckami, tak som siel do servisu. Ten chlapec nevedel co to je za zvuk a co to moze robit. Prisiel som na Tuhovsku do BA, presli sme s technikom jednu nerovnost a ten mi hned povedal ze su to tycky. Opravene na pockanie. Odteraz som verny iba KIA- Tuhovska, BA.

Takze vam radim, chodte do servisu aj 10 krat, aj 15 krat, dokial to neopravia. Viem, ze to stoji vela casu a penazi a ze je to na nervy, ja uz som ich par krat stratil v servise, ale myslim si ze nic ine nepomoze. Treba tam chodit, otravovat ich, vyvolavat im, stale stale a stale. Slubuju 7rocnu zaruku, tak nech sa teraz trapia.

A najhorsie je, ked je nezodpovedny a lenivy prijimaci technik, co nevie nic vybavit!!!!!! On si to neuvedomuje, ze to je nas cas a nase peniaze a nase auto....
pmachlica Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod spido11 » 05.08.2011 07:30

@pmachlica
A ktorý bol ten prvý servis, kde mali takého "veci znalého" prijímacieho technika ?
len aby sme vedeli, kam chodiť a kam nie. ;)
Kia Sportage III (2011) 1,7 CRDi - kúpené 01.03.2011. Predané 09.12.2016
Octavia III 1,6 TDI (11/2016) biela - kúpené 09.12.2016
spido11 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (6) TOP sponzor (1)

Skoda Octavia III (2016)
100000 km @ 4.9 l/100km

Příspěvekod edousek » 17.08.2011 08:10

Dobrý den,
mám stejný problém a v servise stále tvrdí, že je to normální a že to je pneumatikami.
Prosím o uvedení čísel ložisek, která ten problém vyřeší. Děkuji.
edousek Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod PARIK » 18.08.2011 12:55

Mam stejný problém a už jsem při reklamaci říkal jestli to nejsou ložiska a bylo mi řečeno, že ložiska jsou v pořádku, že to dělají pneumatiky tak nevím. :!:
PARIK Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
14500 km @ 5.2 l/100km

Příspěvekod edousek » 26.08.2011 06:59

A že je to pneumatikami Vám řekli v Kia Jihlava?
edousek Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod pmachlica » 19.07.2012 20:08

To je blbost, ze pneumatikami!!!! Nech to dokazu! Mne vtedy vymenili vsetky styri kolesa z uplne noveho ceeda a robilo to stale. Mne to robilo pri zimnych a aj pri letnych. A nech nehovoria, ze to je pneumatikami. Jedna Michelin energy saver r16 stoji cca 100e. To mi chcu povedat, ze pneumatiky spolu za 400e maju hucat?

Dam vam radu, nenechajte sa odbit. Stale ich otravovat, stale a stale. Ja som pri tom vela casu stratil, ale oplatilo sa. Dnes som musel menit celne sklo a ked sme dali dole spatne zrkadlo, tak sme uvideli tri nalepky od oleja na sebe nalepene- to bola oprava v zaruke pri drncani spatneho zrkadla, iba to podlepili, aby to nedrncalo. To je co? Tomu sa hovori autorizovany servis KIA dolnozemska..... BA

K tym cislam lozisk- to ma v tej chvili ani nezaujimalo, ked som zistil, ze auto je opat tiche. Skratka to nie su tie loziska, co vymienaju cez zaruku.
Drzim palce vsetkym, co maju podla KIA "nevyriesitelne" problemy. Je to ich vyrobok so 7rocnou zarukou, tak nech sa staraju.
pmachlica Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod spido11 » 20.07.2012 07:41

@pmachlica

KIA dolnozemska..... BA ?
asi si myslel Panónska, nie ? Na Dolnozemskej je Porsche Inter Auto (VW, Skoda, Audi ....)
Kia Sportage III (2011) 1,7 CRDi - kúpené 01.03.2011. Predané 09.12.2016
Octavia III 1,6 TDI (11/2016) biela - kúpené 09.12.2016
spido11 Muž
KIA Family

11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (6) TOP sponzor (1)

Skoda Octavia III (2016)
100000 km @ 4.9 l/100km

Příspěvekod pmachlica » 30.07.2012 22:30

Mas pravdu. Moja chyba. Radsej som hned zabudol aj meno ulice, nez sa tam opat vratit :-)
pmachlica Neuvedeno
Nováček

Předchozí

Zpět na Závady