zdravim vas!!!!
Takze, problem s tymto zvukom je odstraneny.
Po asi 10tich navstevach mi konecne prisli na to co to robi. Je to LOZISKAMI!!!!! Mne vymenili vsetky styri, za ine (ine cislo loziska alebo typ, skratka nie tie, ktore su v nasich ceedoch, a nie tie, ktore sa vymienaju v ramci zaruky) - to mi povedal prijimaci technik. Mimochodom ten chlapec o automobiloch vela nevie. Mal som problem aj so stabilizacnymi tyckami, tak som siel do servisu. Ten chlapec nevedel co to je za zvuk a co to moze robit. Prisiel som na Tuhovsku do BA, presli sme s technikom jednu nerovnost a ten mi hned povedal ze su to tycky. Opravene na pockanie. Odteraz som verny iba KIA- Tuhovska, BA.
Takze vam radim, chodte do servisu aj 10 krat, aj 15 krat, dokial to neopravia. Viem, ze to stoji vela casu a penazi a ze je to na nervy, ja uz som ich par krat stratil v servise, ale myslim si ze nic ine nepomoze. Treba tam chodit, otravovat ich, vyvolavat im, stale stale a stale. Slubuju 7rocnu zaruku, tak nech sa teraz trapia.
A najhorsie je, ked je nezodpovedny a lenivy prijimaci technik, co nevie nic vybavit!!!!!! On si to neuvedomuje, ze to je nas cas a nase peniaze a nase auto....