pocas jazdy odisla elektronika

Trápí Vás něco na voze?

pocas jazdy odisla elektronika

Příspěvekod gali20 » 13.12.2012 19:41

Dobry den,
zo stredy na stvrtok mi pocas jazdy z prestal fungovat posilovač a rozsvietila sa vacsina kontroliek na palubovej doske tak som zastavil a a vypol motor ale nastartovat sa mi ho uz nepodarilo,Na dalsi den rano som to skusil znovu a podarilo sa nastartovat ale po nejakych 500m zase odisiel posilovac a rozsvietili sa kontrolky motor bezal dalej tak som prisiel este par metrov a zaparkoval auto ale uz som znovu nenastartoval, neviete prosim niekto co to moze byt ?? Mam KIU PROCEED 2008. Dakujem
gali20 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: pocas jazdy odisla elektronika

Příspěvekod Berka » 13.12.2012 20:55

Také se mi dříve několikrát rozsvítila kontrolka posilovače a dělal si co chtěl. Závada byla tuším ve špatném kontaktu svorkovnice u "A" sloupků. Jsou schované dole u nohou za bočním plastem. To by mohlo vysvětlovat i tvé další kontrolky.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Zpět na Závady