Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Koroze na dveřích

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod emann » 28.02.2008 21:21

no ty krávo to je v prdeli auto roku a hnije se na to musím zítra mrknout,už ted ale mám hrůzu
emann Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2007)
111400 km @ 5.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 28.02.2008 21:22

snike píše:
Jezevec33 píše:Jak jsi to zatím řešil? Když je to sotva okem viditelné máme čekat?

Řešilo se to ve středu v Dolnisu, kam dorazili přímo z Kia Motors CZ a byli jsme tam se svými auty já, Vlafi i Martin. Koukli na to, rez nám rozleštili nějakou pastou a dohodli jsme se, že to nadále budeme sledovat jestli to zase začne reznout. Dle mého názoru se tím ale příčina koroze samozřejmě neodstranila, tak uvidím jestli se to opět vrátí. Padlo několik teorií proč to rezne, ale myslím si o tom své a nechci to tady z určitých důvodů rozvádět. Co nám bylo řečeno, tak je nejlepší nalezené závady nahlásit ve svém servisu, ti pokud to neopraví, odešlou zprávu do KM CZ a ti případně dále do centrály KM v Evropě.

Moje rada je určitě to nahlásit a uvidíš jaký pokyn k vyřešení dostane tvůj servis z KM CZ :?::?::?:

Opravdu hodně zajimavý způsob opravy.....zrovna vyplnuji dotazník od KII k novému autu....moje varianta je že to nastřikali na zrezlé plech....jenom furt obhlížím to moje kdy to tam vyrazí... :no: :no:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod emann » 28.02.2008 21:25

no začíná to být hustý rez, :hurray: nějaká ta převodovka škubání atd no aby sme tu 7letou záruku vůbec odjezdili :hurray: :hurray: :hurray: :hurray:
emann Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2007)
111400 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod Jezevec33 » 28.02.2008 21:28

emann píše:no ty krávo to je v prdeli auto roku a hnije se na to musím zítra mrknout,už ted ale mám hrůzu
Zeptej se Vladislava jaké měl problémy u peugeota....asi každé auta má něco. :blink: Ale teda že po NECELÉM roce se objeví rez...... :huh:
Quot capita, tot sensus
Jezevec33 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Citroen C2 VTS (2007)
100000 km @ 9.4 l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.02.2008 21:29

jakub píše:Ještě zpět k té korozi. Je to celkem problematické místo, protože se do něj špatně dostává barva. Takže někomu to opravdu může začít reznout. Já to mám naštěstí v pořádku, ale moc barvy tam taky není. Asi to preventivně zamáznu bezbarvým silikonem.

Obrázek

Přemýšlím,že to zatím vyřeším jako Jakub.....zamezím tam průnik vlkosti ..a uvidím co bude dál.. :oops: :oops:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Jezevec33 » 28.02.2008 21:31

vladislav píše:
jakub píše:Ještě zpět k té korozi. Je to celkem problematické místo, protože se do něj špatně dostává barva. Takže někomu to opravdu může začít reznout. Já to mám naštěstí v pořádku, ale moc barvy tam taky není. Asi to preventivně zamáznu bezbarvým silikonem.

Obrázek

Přemýšlím,že to zatím vyřeším jako Jakub.....zamezím tam průnik vlkosti ..a uvidím co bude dál.. :oops: :oops:
Já bych do toho nerýpal z důvodu záruky. Mohli by se pak vymlouvat,že jsi svým zákrokem porušil ochranou vrstvu a kvůli tomu se ti objevila koroze... :|
Quot capita, tot sensus
Jezevec33 Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Citroen C2 VTS (2007)
100000 km @ 9.4 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.02.2008 09:18

Jezevec33 píše:
emann píše:no ty krávo to je v prdeli auto roku a hnije se na to musím zítra mrknout,už ted ale mám hrůzu
Zeptej se Vladislava jaké měl problémy u peugeota....asi každé auta má něco. :blink: Ale teda že po NECELÉM roce se objeví rez...... :huh:

Je to vyrobni vada, nevzniklo to v prubehu uzivani. Uz se to tady resilo...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Martin » 29.02.2008 13:13

U této závady je opravdu nutné nahlásit vše v servisu. Dokud nebude dost podkladů tak se to moc řešit nebude. Dle mého názoru je opravdu chyba v technologii výroby, možná nepoužití kvalitních plechů.
[font=Arial] [/font]OPRAVDU PROSÍM VŠECHNY KOMU SE VYSKYTLA KOROZE NA DVEŘÍCH, ABY TUTO ZÁVADU NAHLÁSILI
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod TWiDY » 29.02.2008 13:48

Musím obecně říct, že ta koroze na dveří není vůbec dobrá vizitka a podle mě svědčí o chybě v technologii výroby. Je to něco takového jako byl kdysi problém zadních pátých dvěří Felicie s korozí danou technologií výroby daného dílu. Škodovka je pokud je mi známo zdarma vyměňovala a dveře konstrukčně upravila.
Osobně by mě zajímalo, jestli už přijali opatření aby tuto vadu u nových aut eliminovali.
39.000 km @ ---> ObrázekObrázek
TWiDY Muž
Přispěvatel fóra

Kia Rio II (2006)
50000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod Jakub » 29.02.2008 13:55

TWiDY píše:Osobně by mě zajímalo, jestli už přijali opatření aby tuto vadu u nových aut eliminovali.

Oni to opatření nepochybně přijmou, jen co se sejde víc reklamací a vyhodnotí to jako problém výroby. Je to bohužel nevýhoda nových modelů v prvním roce výroby - všechny závady ještě nejsou vychytané.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 29.02.2008 15:04

-> chtělo by to detailní fotku :photo: :photo: :photo:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 29.02.2008 15:11

07.miki píše:-> chtělo by to detailní fotku :photo: :photo: :photo:

snike jí má:

http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=169
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Martin » 29.02.2008 15:24

jakub píše:
07.miki píše:-> chtělo by to detailní fotku :photo: :photo: :photo:

snike jí má:

http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=169

u grafixe na fotu je to vidět nejlépe:

http://old.kia-club.org/album_showpage.php?pic_id=1445&user_id=13
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 29.02.2008 15:25

Jakube - myslíš koroze dveří ?

http://www.imageposter.com/uploads/get/259518[/url:kqtitfm2]
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 29.02.2008 15:29

07.miki píše:Jakube - myslíš koroze dveří ?

To jsem myslel. Jsou tam na sobě 2 plechy a u některých aut tam nedostříkla do té spáry dostatečně barva. U mě je to ale zatím v pořádku - viz moje foto výše.
Jakub Muž
Moderátor

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady