Vypadávání krytek střešního nosiče.

Trápí Vás něco na voze?

Příspěvekod Kosťa » 21.07.2009 15:26

Zítra přímo zatelefonuji na ředitelství KIA Motors ČR a hezky si s někým, asi s cenařem o tom popovídám.
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod slava » 21.07.2009 17:17

Kosťa píše:Tak pánové, po práci jedu do AUTOPALACE Butovice s.r.o., kde tyto krytky stojí 18,-CZK jeden kus!!!!!!!!! Mám tam zamluvené 2 ks. A na skladě mají ještě 4 ks. Tak neváhejte!!!!!
Kosťa
P.S. Kyž si uvědomím, kolik jsem za ně dal v Dolnisu, tak se mi z toho dodatečně dělá špatně :evil: :idea:

Jaký problém? :evil: . Tak je kup všechny a na sraze je lehko udáš. Ihned beru 2(dvě!) :-D :-D
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Kosťa » 22.07.2009 14:33

Tak teď trochu jiná informace než o nehodách.
Konečně jsem se dovolal na KIA Motors k p. Dolejšímu z odd. prodejních služeb ohledně té ceny střešní krytky. Dostal jsem docela obstojné školení o tom, jak funguje systém dodávek ND v KIA Motors versus Hyundai. Vcelku jsem pochopil, že když má Hyundai v ČR centrální sklad ND a KIA nikoli, tak nikdy nemůže jít na ceny, které má Hyundai!!!
Ještě pro info. 28. 5. jsem v Dolnisu za tyto krykty zaplatil 181,36 bez DPH za slovy: jeden kus!!!!!
Včera mi technik z Dolnisu řekl, že je maloobchodní cena této krytky 140,- CZK (tedy i s DPH). A pan Dolejší mi zase sdělil, že poslední přeceňování bylo 16.7. a doporučená cena této krytky byla stanovena na 81,- CZK bez DPH. Ještě jednou zdůraznil, že cena je doporučená a že ze zákona nemohou nikoho nutit tuto cenu dodržovat či dodržet. Takže oněch 140,- CZK v Dolnisu je už jejich - nevím co!!!!
Vcelku z rozhovoru vyplynulo, že konkrétně u tohoto ND se již cena asi snižovat nebude. A ani nemůže aby se nedostali do červených čísel!!!
A jak je to tedy s ostatními identickými ND se můžete domyslet sami!!!
Včera jsem byl proto koupit ty dva kusy střešních krytek v Auto Palace Butovice a dal jsem za ně neuvěřitelných 26,- CZK.
Kde shánět identické ND je nasnadě.
Kosťa
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

Re: Vypadávání krytek střešního nosiče.

Příspěvekod Tom13TT » 15.02.2017 20:24

Tak se mi povedlo jednu krytku na Kia Ceed taky ztratit.
Na netu v náhradních dílech se mi ty na Hyundai podle čísla dílu nedaří najít.Netušíte někdo na kterém typu Hyundaie jsou použity?
Eventuálně nekupoval jste je někdo nedávno na Ceeda a kde?
Díky.
Tom.
Tom13TT Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Předchozí

Zpět na Závady