anybody.else píše:ivamar : to je zajimavy, radio mi taky zlobi, nebo spis me zlobi kolecko ovladani hlasitosti, obcas funguje dobre, ale obcas proste neovlada.
vladislav : mel jsme to samy. ctyri dny po sobe jsem jezdil (a zadne kratke trasy, celkem tak 100km) a paty den jsem auto nenatocil. baterie totalne vybita.
Dneska se mi stala ale jina zvlastni vec. Rano jsem dojel do prace normalne jsem zamknul a odesel. odpoledne jsem prisel k auto. odemknu nastartuju a svitilo mi osvetleni nad ridicem. Evidentne bylo zmacknute tlacitko osvetleni, ale jsem si na 100% jisty, ze ja ho nezapnul. Tak nevim jestli jsem ho mohl nechtene zapnout pri nastupovani do auta? Nebo ze by tam nekdo vlezl a zapnul svetylko? divny....
Olegunar píše:anybody.else píše:ivamar : to je zajimavy, radio mi taky zlobi, nebo spis me zlobi kolecko ovladani hlasitosti, obcas funguje dobre, ale obcas proste neovlada.
vladislav : mel jsme to samy. ctyri dny po sobe jsem jezdil (a zadne kratke trasy, celkem tak 100km) a paty den jsem auto nenatocil. baterie totalne vybita.
Dneska se mi stala ale jina zvlastni vec. Rano jsem dojel do prace normalne jsem zamknul a odesel. odpoledne jsem prisel k auto. odemknu nastartuju a svitilo mi osvetleni nad ridicem. Evidentne bylo zmacknute tlacitko osvetleni, ale jsem si na 100% jisty, ze ja ho nezapnul. Tak nevim jestli jsem ho mohl nechtene zapnout pri nastupovani do auta? Nebo ze by tam nekdo vlezl a zapnul svetylko? divny....
S tím světýlkem se mi to taky stalo. A jsem si 100% jistý, že jsem ho nezapnul. Vybilo mi celou baterii a auto jsem nenatočil. Nechápu...
! | "Jakub" píše: |
Převedl jsem to téma ze starého fóra a příspěvek do něj přesunul. Takže řešení viz výše ![]() |
rudolf.tomka píše:na mojej starej felde mám 55 Ah baterku , teraz mam KIA SOUL, som bez problémov
naštartoval aj pri -30 st. aj po dvoch- troch dňoch a to používam olej 15W/40 , všetko závisí od kvality autobatérie
a ja požívam jedine AKUMA/ bývam pri Bardejove , kde -20 st. v zime je normálka!!!/ a preto som sa pýtal či to štartne aj pri -25 a níž
Kosťa píše:Zdravím přátelé,
nemohu neragovat. Osobně jsem jednou musel nechat auto stát několik něsíců a baterie, je-li vše řádně zavřeno a tedy i zhasnuto šlapala jako kdybych z auta odešel včera. Jestli je v aute vše v pořádku, tak baterie i za mrazu MUSÍ vydržet minimálně 2 měsíce!!! Jestli ale psychicky nevydržíte, stačí auto na cca 15 - 20 min. nahodit (při zhasnutých světlech) a volnoběh, podotýkam volnoběh vám baterii spolehlivě dobije. Toto není z mého rozumu, ale od člověka, co se živí v jednom docela solidním značkovém servisu právě opravami a údržbou elektroinstalací aut.
Takže já osobně to vůbec neřeším a zatím, i když už jsem párkrát stál hodně dlouho, jsem neměl sebemenší problém.
Kosťa
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé