Neferti píše:Všecno tohle vím,jak pneumatiky, konstrukční rychlost, ovladatelnost.... ale prostě mi to nedalo, ale vraťme se zpět k tématu, pořát to kolem 3000ot vibruje a už mě to začíná dost štvát
Katikakus píše:Neferti píše:Všecno tohle vím,jak pneumatiky, konstrukční rychlost, ovladatelnost.... ale prostě mi to nedalo, ale vraťme se zpět k tématu, pořát to kolem 3000ot vibruje a už mě to začíná dost štvát
Mne pri cca 2800 otacek vibrovalo/drncelo vnitrni zpetne zrcatko. Je to pomerne znamy neduh, dokonce servisy maji postup, jak to resit (podlepeni paskou). Nemohlo by to byt tim? Za jizdy zkus ty, nebo spolujezdec chytit rukou zrcatko, pokud vibrovani prestane, nasel jsi pricinu.
pitrstar píše:Nedávno jsem si koupil pro_cee´da 1.6 CVVT, po doporučení na zajetí motoru držet otáčky kolem 3 000 otáček a častější řazení, jsem si všimnul neduhu, který mi nedá spát.
Při otáčkách 2500-3000 cítím brnění od motoru, které jde přes plynový pedál do mé nohy, je to docela nepříjemné + zvýší se i hlučnost motoru.Jakmile jdu mimo zmíněné otáčky brnění a hluk ustanou.Je to motor s 1000km (možná si motor ještě sedne), ale přesto by to nemělo dělat.Každopádně chystám se s tím do servisu, tak uvidím, co mi tam řeknou.
Má někdo s tímto motorem stejné zkušenosti?
slava píše:Kdysi jsem si koupil novou Škodu 120 LS. Byl jsem spokojený, ale něco mi vždycky a jen na určitých nerovnostech vlevo vzadu mlátilo. Jel jsem do servisu, technik mi řekl ať to projedu po dvoře, že se podívá. Závadu objevil hned. Z výroby nebyl nahoře uchycený tlumič. Za 10 minut jsem jel a bylo do doby než jsem ji prodal po problémech. U Tebe to může být něco podobného a projevuje se to jen v určitých otáčkách při vibracích motoru. Může to být třeba málo utažený, nebo vůbec neutažený silenblok, nebo nepatřičný dotek čehokoliv o lanko, pedál, napínací kladku a další a další možnosti. Zajeď co nejdřív do servisu a uvdíš, že se to hned vyřeší.
Neferti píše:pitrstar píše:Nedávno jsem si koupil pro_cee´da 1.6 CVVT, po doporučení na zajetí motoru držet otáčky kolem 3 000 otáček a častější řazení, jsem si všimnul neduhu, který mi nedá spát.
Při otáčkách 2500-3000 cítím brnění od motoru, které jde přes plynový pedál do mé nohy, je to docela nepříjemné + zvýší se i hlučnost motoru.Jakmile jdu mimo zmíněné otáčky brnění a hluk ustanou.Je to motor s 1000km (možná si motor ještě sedne), ale přesto by to nemělo dělat.Každopádně chystám se s tím do servisu, tak uvidím, co mi tam řeknou.
Má někdo s tímto motorem stejné zkušenosti?
Já s tím v servisu byl v Olomouci a nic nezjistili. Dělá mi to od 700km. Teď mám najeto 4000 a dělá to stále
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé