Aifell píše:Já to nějak neřeším, stalo se mě to tak 2x nebo 3x ... Já s plně naloženým ceedáčkem moc nejezdím, jen mě to přišlo divné a docela mě to vyděsilo, ale pak se to už neopakovalo až za několik týdnů a jak je vidět nedělá to jen mě a není to jen problém u mě ... Je mi jasné co se asi dozvím v servisukdyž to ani nelze pořádně dokázat ... ale třeba budou vědět, třeba ... ikdyž tomu nevěřím
Daleko více mě pálí ty zadní 5 dveře ...
vladislav píše:UcuLeLembo píše:Ručka určitě ne ,ale šáhnout na kotouč dobrý nápad,zkusim jak zítra někam pojedu
Ta ruční brzda nemá s kotoučem nic společného..Ta má svoje vlastní čelistové obložení na zadních kolech...Jestli ti to nedělají oni....Jinak mě spojka zasmrdí ještě ted ,když ji přidržím..A to mám najeto 45 000km ..
titanus píše::shock: tak klobuk dole a asi neexistuje clovek ktory by nebol po tomto vsetkom nastvaty...zial nie je kus ako kus no toto je extrem...este mi povedz ze ti prihrdzavaju brdove dosticky, chytala hrdza na piatych dverach, blblo radio a mas asi vsetko co sa mohlo vyskytnutmozno by chcelo vyskusat iny servis kde by ta pochopili a boli trochu pristupnejsi k tolkym problemom...drzim palce nech ti to skonci
vladislav píše:@Jardys
Musím opravdu trvat na tomto....Ta ruční brzda nemá s kotoučem nic společného..Ta má svoje vlastní čelistové obložení na zadních kolech...
![]()
Ceed má na všech brzdách kotouče,ale ruční brzda je na zadnich brzdách konstrukčně vyřešena tak ,že má vlastní čelistové obložení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé