Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
rastik píše:velka skoda ze tato tema ozila tyzden potom ako som zlozil zalohu.... tak neviem ci ju mam ozeliet, dnes (ak sa mi bude chciet) alebo zaciatkom tyzdna si mam ist pre auto. vyskytla sa korozia dajme tomu po rv. 4/2008? aj ked podla toho co citam hra kia viacmenej mrtveho chrobaka, tak aj napriek tomu mohli (aspon ciastocne) modifikovat vyrobny proces.... a tym padom by na "novsich" autach ta hrdza nemusela byt... a ja by som neprisiel o 1000eur....
rastik píše:velka skoda ze tato tema ozila tyzden potom ako som zlozil zalohu.... tak neviem ci ju mam ozeliet, dnes (ak sa mi bude chciet) alebo zaciatkom tyzdna si mam ist pre auto. vyskytla sa korozia dajme tomu po rv. 4/2008? aj ked podla toho co citam hra kia viacmenej mrtveho chrobaka, tak aj napriek tomu mohli (aspon ciastocne) modifikovat vyrobny proces.... a tym padom by na "novsich" autach ta hrdza nemusela byt... a ja by som neprisiel o 1000eur....
mihla píše:rastik píše:velka skoda ze tato tema ozila tyzden potom ako som zlozil zalohu.... tak neviem ci ju mam ozeliet, dnes (ak sa mi bude chciet) alebo zaciatkom tyzdna si mam ist pre auto. vyskytla sa korozia dajme tomu po rv. 4/2008? aj ked podla toho co citam hra kia viacmenej mrtveho chrobaka, tak aj napriek tomu mohli (aspon ciastocne) modifikovat vyrobny proces.... a tym padom by na "novsich" autach ta hrdza nemusela byt... a ja by som neprisiel o 1000eur....
Dovedu si představit rozpoložení, které zažíváš.
Přesně před rokem jsem byl ve stejné situaci.
Záloha zaplacená a najednou se objevil nespokojený (jestli se nepletu, říkal si DrFuj), který o autech neměl ani „páru“, ale chtěl dělat dusno. Podařilo se mi situaci ustát i proto, že amatérsky do aut vč. GO a plechařiny dělám od 70 let m.s.
Do dnešního dne jsem rád, že jsem si tu zálohu nevzal zpátky!!!
Nedělej si těžkou hlavu, BUDEŠ SPOKOJENÝ!!!!
.
Nikodem píše:Mám bohužel stejnou zkušenost s korozí. Nyní 2. zima - asi před měsícem se zdvihl lak nad nápisem cee´d (cca průmer 0,5cm). Během měsíce další "puklice pod tímto nápisem a prakticky kolem celé horní hrany plastového krytu osvětlení SPZ. Barva pomalu praská a začíná "vytékat" rez. V pondělí jsem objednán do servisu.
Jinak až na drobnost (visící spínač brzdových světel) spokojenost. CRDI 1,6 85kW; Najeto cca 40tis. Zdravím
rastik píše:ako sa tu da spravit hlasovanie? poradte ci sa mam na to auto vykaslat alebo ho prebrat...
alebo nech sem napisu vsetci co za tie 2-3 roky nemaju na aute ziadnu hrdzu - snad aj taki sa najdu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé