Bydlo píše:Vypnutí světel není problém-stačí si přečíst uživatelskou příručku,kterou máš v autě 4 kapitola str.57
cituji:
✽ POZNÁMKA
Pokud chcete vypnout DRL (denní
provozní světla), otevřete kryt
pojistkové skříně na straně řidiče a
vložte jakoukoliv náhradní pojistku
do polohy DRL OFF.
kasin píše:Dnešním dnem jsem se stal členem skupiny "Mrtvá baterka". V pondělí ráno jsem zaparkoval po příjezdu do roboty jako každej den. Odpoledne jsem odjížděl na služ. cestu do Barumu Otrokovice, takže Kijóšek stál dva dny, což při mé práci není nic zvláštního. Dnes odpoledne vrátím fabrickou Fábku, jdu si pro miláčka, zmáčknu tlačítko na ovladači a ono NIC! Jen cvaknutí zámků, ale žádný mrknutí blinkrů. Mačkám znovu a zase nic. Trochu znejistím, ale říkám si, že když se auto odemklo, tak to snad bude nějaká prkotina. Sednu, otočím klíčkem a ticho. Ani cvaknutí magnetu u startéru. Jen pohasínající kontrolky. Tak jsem zavolal otcovi, oživili jsme to přes káble a odvezl jsem to do garáže a půjčil si auto od ségry. Takže Ceed dostane jako dárek novou baterku. Buhužel až po vánocích. Když jsem volal do servisu, tak mě řekli, že jsou tam do 17.00 hod. Bohužel bylo 16.45 hod. Otevřeno mají zase až 28.prosince.
souk69 píše::? Tak nevím, zda to může být rádiem. Mě se zapíná i vypíná rádio klíčkem zapalování a baterka je OK. Nevím, ale není jedno, zda se radio vypne ručně, nebo klíčkem?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé