Víčko nádrže

Trápí Vás něco na voze?

Víčko nádrže

Příspěvekod lukr99 » 03.02.2012 20:36

Nemá někdo podobnou zkušenost?
Dnes mi již podruhé nešlo otevřít víčko od nádrže, to vnější, které se otevírá od řidiče. Byla to legrace, neměl jsem ani kapku a stál u benzinky a nic. Nakonec jsem to odtlačil do tepla a za půl hodiny to šlo. Dnes jsem to nechal zase na mraze a zase to nešlo. Myslím, že zamrzá lanko v bovdenu nebo zámek, ale nedá se to nijak prostříknout. V servise to chtěli celý den rozdělávat. Stačí když je pod -10 a je to....
lukr99 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Víčko nádrže

Příspěvekod petr.von.kacov » 04.02.2012 21:09

Ano. Dnes stejný problém. Zavolal jsem i na Kia Assistance. Prijel chlapik z UAMK, podival se na vicko nadrze zezadu z kufru, rozebral ovladaci paku u ridice, zda neni chyba tam a nic. Jsem bez benzinu a resim odtahovku.
petr.von.kacov Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mbiron » 05.02.2012 07:31

Zdravim, je sice pravda, ze to otevirani vicka neni zadna prvni liga ale me to 4 roky funguje bez problemu i kdyz jsem mel auto jeden led a musel jsem opatrne odstranovat led prave z mista vicka. No co vam poradit, ten zamek prostrikat nemrnouci smesi na zamky a lehce striknout WD40 a pak pri otevrenem vicku rozhejbat.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod petr.von.kacov » 13.02.2012 21:57

Tak jo, v Kia servisu to dali dohromady. Volaji mi, at si prijdu pro auto, ze je to opraveny. Prisel jsem druhy den rano. A ono to pres noc zatuhlo znova. Tak jsme to prodlouzili o dalsi dva dny, pry vymeni komplet lanko, ze je to divny. Dnes jsem auto vyzvedl. Lanko vymeneno nebylo, ale snad je to vse promazane, voda z bovdenu vytlacena kompresorem a do bovdenu dodano nejake mazivo, aby se tam voda ani nedostala.
Uvidime, moc tomu neverim.
petr.von.kacov Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Berka » 13.02.2012 22:58

Já bych to viděl jinak, problém nebude s lankem. Do mezery kolem víčka se dostane vlhkost která následně přimrzne a víčko prostě neodskočí. Vlhkost se tam dostane prohřátím karosere když se ohřeje během provozu topením.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod petr.von.kacov » 13.02.2012 23:23

Nu, vicko normalne reagovalo, kdyz se na nej zatlacilo rukou, normalne pruzilo, nezdalo se vubec zatuhly. Naopak s packou u ridice, neslo vubec hnout.
petr.von.kacov Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Berka » 14.02.2012 00:12

Tak tím to chtělo začít, napsat že nešlo pohnout páčkou. Takže to nakonec asi bude zamrzlý bowden.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod cee´d 2010 » 31.07.2012 00:15

mě jse to taky stalo a měl jsem vlhkost v bovdenu která zamrzla
cee´d 2010 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Závady