Podsviceni palubky

Trápí Vás něco na voze?

Podsviceni palubky

Příspěvekod Longer51 » 29.11.2013 00:55

Dobry den,

dnes jsem byl na garancni prohlidce a pri vyzvednuti a naslednemu nastartovani se mi nerozsvitila palubka. Jedine co sviti jsou smerovky a signalice sviceni. U rucicek jde jen kontrolka paliva v nadrzi. V servisu mi bylo receno, ze tento problem je pomerne castou zavadou ceedu po umyti vozu. Mam pockat den a pokud bude zavada pretrvavat, tak se mam dostavit zpet do servisu nebo zavolat. Mel nekdo taky tento problem? Vyresilo se to pozdeji nebo byla nutna navsteva servisu? Mam ceeda sw model 2011. predem diky za odpoved.
Longer51 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Podsviceni palubky

Příspěvekod maxipes6 » 01.12.2013 13:58

No, tak toto počujem prvý krát. Je všetko možné. ale aby klasickom umývaní bolo normálne, že ti prestane ísť niektorá elektronika, a že to povie servis, tak to je moc na mňa. Napr. mne sa zase stane, že mi občas, no max. jeden krát počas jazdy mi prebliknú svetlá a červené displeje (čas/dátum a klimatizácia). No možno fakt niečo nieje doriešené s tou kabelážou.
Kia Cee'd II 1.6 GDI TX (Výbava popísaná v GARÁŽI)
maxipes6 Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd II (2012)
111111 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Skrew » 02.12.2013 22:24

Mám 2010 a ještě se mi nikdy nic takového nestalo. Už uběhlo pár dní. Spravilo se to?
Riso Sportivo
Skrew Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2010)
111111 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Longer51 » 02.12.2013 23:55

Tak opravdu po 2 dnech jsem zkusil a vsechno uz zase funguje. Rucicka rychlosti jen pri vyjizdeni z mista chvilku stavkovala, ale hned potom naskocila a vsechno uz je jak ma byt. Jen me zajimalo, jestli se s tim nekdo jiz setkal.
Longer51 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Skrew » 03.12.2013 00:58

Jak říkám, já se s tím ještě nikdy nesetkal. A pokud to dělá po myčce, tak tam asi někde teče do elektriky a to bych po servisu určitě chtěl vyřešit.
Riso Sportivo
Skrew Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2010)
111111 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Longer51 » 10.12.2013 02:05

Po mycce se mi to jeste nestalo
Longer51 Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod miroslav » 10.12.2013 16:41

Zdravím . Mám dotaz . Pokusil se někdo přijít nato , jak udělat regulaci podsvícení na Soulu . Přístroje jsou dost ostré . Pasoval by tam reostat ,který tam chybí. Možná je mezi námi nějaký šikula ,který o tom něco ví . Díky za rady .
miroslav Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Závady