dneska u nás v Mostě leje jak z konve a já musel vyjet. Během cesty se mi zničeho nic rozsvítila kontrolka dobíjení a malinko pohasla palubka, navíc zhasla kontrolka světel (nevím jestli zhasly i světla, ale předpokládám, že ano). Už od výjezdu se auto chovalo malinko divně, resp. rádio, nechytalo stanice, přelaďovalo uplně jinam, přisuzoval jsem to špatnému signálu či vadnému vysílači, ale najednou během minuty danou stanici naladilo naprosto bez problémů. Přisuzuji tedy, že se dostala voda někam kam neměla, ale nenapadá mě, kde by mohl být nějaký "uzel" který by takto ovlivnil elektroniku (něco u jednotky). Auto jelo naprosto normálně. Zastavil jsem, počkal asi minutku, nastartoval a během cesty se již kontrolka nerozsvítila a vše fungovalo bez problémů (zkoušel jsem i zapojit všechny spotřebiče). Nevím jak je to u ceedu, ale předpokládám, že takové chyby v žádné paměti závad se nenajdou.

Dále někteří možná ví, že se mi podařilo minulou postavit cídíka na bok, auto je opraveno tak, že nic není poznat (oprava cca 95k