Světlomety

Trápí Vás něco na voze?

Světlomety

Příspěvekod Sportovecs » 01.12.2014 08:12

Zdravím všechny.

Auto mám zhruba měsíc (Cee´d 1.4 SW) a už jem nucem sem přijít s otázkou.
Téma jsem hledal, ale odpověď na mou otázku nenašel, tak se případně omlouvám za duplicitní vlákno.

Chci se zeptat, zda je normální, že svítím, když mám spínač světel na poloze OFF?

Když klíček vytáhnu, tak světla samozřejmě zhasnou, ale to i při poloze ON (alespoň teď myslím).

JDe mi o to, že auto nejde zcela zhasnout, když je klíček v poloze ON.
Je to tak schválně, nebo mám někdě problém?

Díky moc za rady! :kia:
Sportovecs Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Světlomety

Příspěvekod spacirx » 01.12.2014 08:27

Je to tak schválně. V poloze klíčku ON prostě světla nezhasneš, maximálně přepneš na parkovačky.
Zhasínání světel v poloze vypínače světel na ON, je spjato s řidičovými dveřmi (zhasne až je otevřeš), takže nezhasnou pokud vylezeš jinejma dveřma !!! :P
CEE'D SW II 1.6 GDI Fifa World Cup Edition
Infra red
spacirx Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2014)
105000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod ohen10 » 01.12.2014 08:52

zalezi asi aj od rocnika... Ja mam ceed FL a tam sa da vybrat poistka aby mi v polohe off nesvietili svetla. Inak je to nastavene ako denne svietenie, preto svetla nikdy nevypnes uplne. Btw, je o tom info v uzivatelskej prirucke. ;)
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod Sportovecs » 01.12.2014 08:53

Aha, to je fakt zvláštní 8-)
Takže pokud bych chtěl v noci někoho pronásledovat/špehovat jako ve filmech, tak musím s rozsícenými světly? :shock: :D
No to jsou věci!
Ale díky, alespoň vím, že není chyba na mém voze :thu:
Sportovecs Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod spacirx » 01.12.2014 10:00

Tu pojistku tam ale budeš mít asi taky, mrkni do manuálu. Aby nemuseli svítit i v zemích kde není povinné denní svícení. Na 2007 pojistka byla taky. Teď už jsem to v manuálu nestudoval, když mám ledky a AFL.
CEE'D SW II 1.6 GDI Fifa World Cup Edition
Infra red
spacirx Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2014)
105000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Sportovecs » 01.12.2014 10:08

Ale já jsem laik :/ Manuál mám, ale z něj jsem nepochopil ani to, že při OFF svítí světla také..
Mám 2008 SW, ale poptám se v servisu..

Tak teď už jen vyřešit tu prachovku... vlákno níže :? :)

Díky všem.
Sportovecs Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Pavka » 04.12.2014 21:31

Pokud budeš chtít jezdit nebo ujíždět bez světel tak bohužel :lol: . Jo, je to vymyšlené nic moc. Ale pokud si na to člověk zvykne tak je to docela dobré :)
Sportovecs píše:Aha, to je fakt zvláštní 8-)
Takže pokud bych chtěl v noci někoho pronásledovat/špehovat jako ve filmech, tak musím s rozsícenými světly? :shock: :D
No to jsou věci!
Ale díky, alespoň vím, že není chyba na mém voze :thu:
Kia Magentis II 2.0 CRDi (2010)
Pavka Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

14. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia Magentis/Optima II (2010)
115000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Soptiku1 » 30.09.2016 10:13

U řidiče v pojiskové skříni chybí jedna pojistka. Dej tam jakoukoliv pojistku a v poloze OFF pojedeš bez světel
KIA c'eed SW 1,4 CVVT FL 2010
Soptiku1 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Závady