@Hakeru A ja si rikal, zda dobre vidim, ze mas cee'da a sviti ti to zelene
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dnes mi prišli svetla ale je to na autozapalovač a to nechcem... chcem to takto na otvaranie dveri a tak proste.. tak ako to mam teda zapojiť? Do stropneho svetla nič pajkovať nebudem šak to by som ako dal tie kabliky ludia poradte nejaky obrazok ako to do dveri napojiť
Budes to muset zapojit do stropniho svetla. Ja si udelal rozbocku, konektor ve stropnim svetle rozpinoval a napojil jsem to. Kdykoliv to jde vratit zpet. Kouknu jestli mam elektricke schema
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 20.999 km ... Kanec klubu
no dnes som zohnal elektrikara tak sa mi na to pozrel... povedal že by sa to malo dať napojiť cez spinač na prednych dverach ale ked to zapojil tak to svietilo vtedy ked sa zavreli dvere no a to samozrejme nechcem... potom skusil ešte jeden sposob a vtedy to svietilo dobre tak ako ma aj stropne svietilo takže dobre ale už to neukazovalo na panely že mam otvorene dvere a to nechcem tiež... tak povedal že jedine od toho stropneho svetla to nejako poriešiť ale tak to musil kupiť dlhšie kable a to bude na dlho vraj.. takže sklamanie...
Caute, takze ja som si dal spravit kabelaz priamo v servise kia popri servisnej prehliadke, napojili na stropne svetlo za 2 a pol hodiny, kabelaz v predu aj v zadu, otazka znie, ze kam presne ste dali led pasik, a akym aposobom ste ho tam pripevnili? Dakujem