To koliesko som skúšal stláčať na volante, no výsledok som nezistil, tak som to chcel najprv prečítať, čo sa mi nepodarilo.
Vďaka za radu, ráno to vyskúšam.

joko59 píše:Prepáčte, rok jazdím na ceed SW GDI, r. 2015, do teraz som neriešil nastavenie posilovača riadenia. Dnes som to začal skúšať, no nedostal som sa ďalej ako že som našiel tlačítko. Prelúskal som manuál, tam som sa preladenia - sport - normál - konfort nedočítal.
Prosím napíšte ako nastavím jednotlivé modifikácie?
hlinajs píše:joko59 píše:Prepáčte, rok jazdím na ceed SW GDI, r. 2015, do teraz som neriešil nastavenie posilovača riadenia. Dnes som to začal skúšať, no nedostal som sa ďalej ako že som našiel tlačítko. Prelúskal som manuál, tam som sa preladenia - sport - normál - konfort nedočítal.
Prosím napíšte ako nastavím jednotlivé modifikácie?
Ked vsetky moznosti zlyhaju, je nacase aby si si precital manual. Je tam tlacitko na volante na pravej strane, opakovanym stlacanim sa meni mod: Comfort - Normal - Sport. Jedine, ze by si ho tam nemal
only_one píše:perfektní řízení to má, jen když se při poruše posilovač odpojíto pak je krásně tuhé a dokonce to má i solidní odezvu co se děje pod autem. (teda dokud se neparkuje
![]()
to je i pro chlapa docela drsná posilovna.
Je to fakt škoda, že řízení mají ceedy tak gumové a naprosto sterilní.. Ale to se změní v nové generaci. I30 jsem nedávno řídil a to je neuvěřitelný pokrok.
Uživatelé procházející toto fórum: Petu