Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Já měl v ceedu sw 1,6gdi v servisce to samé, první olejový servis 30000 nebo 24 měsíců, ale měnil jsem po roce po 10000 km, už se to tu řešilo, i servisy v tom mají hokej, a nikdo poradně neví jak to je. Mě teda spíš vychází, že benzín měl vždy delší intervaly výměny než nafta...
Tak na zajtra som objednany na prvu prehladku s vymenou oleja a filtra. Predbezna cena 140-150e podla technika. Olej svoj nedavam Davam rovno vymenit roletku v kufri nakolko sa mi nezatahuje
Odoslané z Redmi Note 3 pomocou Tapatalku
Kia ceed SW 1,6 GDI gold version r.2016 Sírius Silver
Tak info o prehliadke po 30 000 a vlastne aj po roku. Vymena oleja a vsetko co patri k prehliadke bola cena 203e plus v ramci zaruky vymenena roletka na kufri
Odoslané z Redmi Note 3 pomocou Tapatalku
Kia ceed SW 1,6 GDI gold version r.2016 Sírius Silver
Tak cena oleja neskutocna ved to si kupim lacnejsie sam v kazdom obchode preto si nosim vzdy vlastny olej lebo 4L ma vyjdu po zlave cca 27€ tiez Shell ... hold z toho ziju servisy
KIA CEE'D 1,6 GDi SLOVAKIAX.EDITION -Dark gun metal
To je velmi slušná cena....jak je možný, že jeden autosalon dá 1 litr oleje za 8,33 euro + dph, a jiný o obrázek výše 23 euro + dph....to je neskutečný.... Mě v čechách účtovali hodně podobnou cenu k té vyšší částce.