| Důležité upozornění |
|---|
|
Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |

Řada servisů není proti, když si dovezeš olej svůj. Doporučoval bych ti ale tam předem zavolat a dohodnout se na tom. Je to lepší, než se tam pak dohadovat. Ale co čtu příspěvky, tak zatím všude v pohodě.Mark77 píše:To tolerují, když si majitel přiveze svůj olej?? Samozřejmě koupený ten co tam má být...

anybody.else píše:1.garancka. NHCar Praha 6
celkova cena 4.700Kc
jen ten olej, 1l za 480Kc je preci jen moc, kdyz se na netu da sehnat za polovinu. priste si beru svuj...

You'll Never Walk Alone 

Mirek28 píše:Mám dotaz, byl jste někdo na první garančce v Dolnisu v Praze na Spořilově? Překvapili mě tam dnes s tím, že tam dávají olej Castrol 5W-30, když Kia tvrdí, že v jejich servisech dávají výhradně Shell a když jsem se ptal na cenu bylo mi řečeno, že asi 6000 - 7000,- Kč, to se mi zdá na první garanci u benzínu 1.4 docela hodně. Jsem teprve objednaný a vše se dá ještě změnit, prosím o váš názor na olej a cenu za prohlídku. Moc děkuji za pomoc.

lebka75 píše:Mirek28 píše:Mám dotaz, byl jste někdo na první garančce v Dolnisu v Praze na Spořilově? Překvapili mě tam dnes s tím, že tam dávají olej Castrol 5W-30, když Kia tvrdí, že v jejich servisech dávají výhradně Shell a když jsem se ptal na cenu bylo mi řečeno, že asi 6000 - 7000,- Kč, to se mi zdá na první garanci u benzínu 1.4 docela hodně. Jsem teprve objednaný a vše se dá ještě změnit, prosím o váš názor na olej a cenu za prohlídku. Moc děkuji za pomoc.
cože![]()
![]()
zlodějina
![]()
![]()
tolik tu snad nikdo za první garančku na 1.4 benzín ještě neplatil
, nebo snad jo

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé