Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
ahoj... no mozno to ide na RIO ale pred tym nez som isiel kupovat tak som volal do servisu a pytal som sa aku chladiacu kvapalinu mam v aute ...typ aj index.... tak mi hlavny technik povedal ze v mojom aute KIA ceed 1.4 77.2 kw r.v. 2009 je od vyroby kvapalina CINOL s indexom G 48 zeleno modra... a taku tam mam aj doliat...nie G11 ani nie nejaku ruzovu alebo inu ale tu ktoru tam mam od vyroby....
no ja uz som dostal vselijake rady od "hlavnych" technikov a v drvivej vacsine som zistil, ze o tom nemaju ani sajnu... v tvojom odkaze na konci popisu je uvedene, ze kvapalina zodpoveda norme "G11" hlavny technik nech si nieco nastuduje a potom nech dava rady a ten odkaz a tu kvapalinu, ktoru som ti poslal tam mozes pouzit rovnako ako ten cinol