@Martin
Jen abychom se nepotkali pak na ušním :-)
Martin píše:Po zjištění jak vlastně funguje dodávaný alarm odvýrobce, jsem se rozhodl že v nejbližší době budu kontaktovat motorsport a nechám si dodělat nějaké další vychytávky k alarmu. Určitě to bude otřesové čidlo a docela se mi zamlouvá ta siréna do vozu, jak rád bych pak viděl toho z...a co mi vleze do auta. Stejně pořád doufám v to, že tyto vozy se krást nebudou.
snike píše:Martin píše:Po zjištění jak vlastně funguje dodávaný alarm odvýrobce, jsem se rozhodl že v nejbližší době budu kontaktovat motorsport a nechám si dodělat nějaké další vychytávky k alarmu. Určitě to bude otřesové čidlo a docela se mi zamlouvá ta siréna do vozu, jak rád bych pak viděl toho z...a co mi vleze do auta. Stejně pořád doufám v to, že tyto vozy se krást nebudou.
Taky budu svůj alarm rozšiřovat, určitě o ultrazvukové a asi o otřesové čidlo. Nad tou vnitřní sirénou také přemýšlím, ale nerad bych někdy její účinek poznal na vlastní uši![]()
![]()
Kužel píše:snike píše:Martin píše:Po zjištění jak vlastně funguje dodávaný alarm odvýrobce, jsem se rozhodl že v nejbližší době budu kontaktovat motorsport a nechám si dodělat nějaké další vychytávky k alarmu. Určitě to bude otřesové čidlo a docela se mi zamlouvá ta siréna do vozu, jak rád bych pak viděl toho z...a co mi vleze do auta. Stejně pořád doufám v to, že tyto vozy se krást nebudou.
Taky budu svůj alarm rozšiřovat, určitě o ultrazvukové a asi o otřesové čidlo. Nad tou vnitřní sirénou také přemýšlím, ale nerad bych někdy její účinek poznal na vlastní uši![]()
![]()
Rozšířím o to stejné jako Snike akorát přidám náklonové čidlo.
Martin píše:Moc dobře netuším jak to ultrazvukové čidlo funguje, myslím že stačí to otřesové čidlo.
snike píše:Martin píše:Moc dobře netuším jak to ultrazvukové čidlo funguje, myslím že stačí to otřesové čidlo.
Ultrazvuk ti hlídá pohyb uvnitř auta ;-)
Martin píše:snike píše:Martin píše:Moc dobře netuším jak to ultrazvukové čidlo funguje, myslím že stačí to otřesové čidlo.
Ultrazvuk ti hlídá pohyb uvnitř auta ;-)
No dobře, ale když někdo třískne do skla tak už zasáhne to otřesový, není to teda zbytečný?
Martin píše:No dobře, ale když někdo třískne do skla tak už zasáhne to otřesový, není to teda zbytečný?
Beda píše:Martin píše:No dobře, ale když někdo třískne do skla tak už zasáhne to otřesový, není to teda zbytečný?
Jenze pokavad zapomenes otevrene okenko a nekdo ty bude chtit treba sahnout pro tasku na sedacce, tak uz to vezme ten ultrazvuk
Martin píše:No dobře, ale když někdo třískne do skla tak už zasáhne to otřesový, není to teda zbytečný?
Martin píše:Beda píše:Martin píše:No dobře, ale když někdo třískne do skla tak už zasáhne to otřesový, není to teda zbytečný?
Jenze pokavad zapomenes otevrene okenko a nekdo ty bude chtit treba sahnout pro tasku na sedacce, tak uz to vezme ten ultrazvuk
Tak to je pravda a proto bych chtěl do auta automatické zavření oken při zamknutí vozu.
snike píše:Martin píše:No dobře, ale když někdo třískne do skla tak už zasáhne to otřesový, není to teda zbytečný?
Pro mně to zbytečný není, přes léto nechávám před barákem občas lehce pootevřená okna kvůli ventilaci ;-) Proto taky nechci, jak jsem psal v jiné debatě, aby se mi po zamknutí auta DO automaticky zavřela okna ;-)
Martin píše:To jo když bych měl domek se zahradou tak ty okna nechám taky otevřená, v tom případě je ultrazvuk na místě. Jenže kde parkuju já tak tam všude okna vždy zavřu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé