william píše:Ma niekto z vas namontovane zariadenie CONSTRUCT?
gbeco píše:william píše:Ma niekto z vas namontovane zariadenie CONSTRUCT?
ja mam Defend lock, taky, na boku stredoveho tunela s vysuvacou castou. Vraj tam Construct nemontuju, iba ten Defend lock. Najprv som bol trochu nestastny z toho trciaceho kusu. Potom uz nie, lebo vobec nezavadzia a navyse sa da zamykat bez kluca - len zatlacenim rukou. To je velmi pohodlne.
Anonym píše:Ale ze zhora je to lepší.Máš to na očích a nezapomeneš.Navíc z boku se ti časem stane že plast klíčem poškráběš.A hlavně občas zapomeneš.
bob17 píše:Anonym píše:Ale ze zhora je to lepší.Máš to na očích a nezapomeneš.Navíc z boku se ti časem stane že plast klíčem poškráběš.A hlavně občas zapomeneš.
Když mně se nelíbí ta díra do koženky. Přijde mi to takový... nečistý. Jinak umístění shora lepší je, nemusím spolujezdci pořád odsunovat nohu![]()
Ještě mě na tohle téma napadá: někde jsem četl, že do Škodovek je lepší dávat Construct, do cizích aut Defend lock. Nepřišel jsem ale na žádný důvod proč. Je mezi těma dvěma nějaký zásadní rozdíl (v bezpečnosti, odolnosti), nebo je to úplně jedno?
bob17 píše:Anonym píše:Ale ze zhora je to lepší.Máš to na očích a nezapomeneš.Navíc z boku se ti časem stane že plast klíčem poškráběš.A hlavně občas zapomeneš.
Když mně se nelíbí ta díra do koženky. Přijde mi to takový... nečistý. Jinak umístění shora lepší je, nemusím spolujezdci pořád odsunovat nohu![]()
Ještě mě na tohle téma napadá: někde jsem četl, že do Škodovek je lepší dávat Construct, do cizích aut Defend lock. Nepřišel jsem ale na žádný důvod proč. Je mezi těma dvěma nějaký zásadní rozdíl (v bezpečnosti, odolnosti), nebo je to úplně jedno?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé