AllInOne píše:podobně jsem to měl v meganovi.....mně osobně víc vyhovovaz Construct, která to ma jako kokta. Zamyká to vedle řadící páky, nikde nic nečouhá. Kolik je cena jinak tohoto Defendu?
Myslím, že to bylo 6.900,- s montáží.
AllInOne píše:podobně jsem to měl v meganovi.....mně osobně víc vyhovovaz Construct, která to ma jako kokta. Zamyká to vedle řadící páky, nikde nic nečouhá. Kolik je cena jinak tohoto Defendu?
jakub píše:AllInOne píše:podobně jsem to měl v meganovi.....mně osobně víc vyhovovaz Construct, která to ma jako kokta. Zamyká to vedle řadící páky, nikde nic nečouhá. Kolik je cena jinak tohoto Defendu?
AllInOne píše:jakub píše:AllInOne píše:podobně jsem to měl v meganovi.....mně osobně víc vyhovovaz Construct, která to ma jako kokta. Zamyká to vedle řadící páky, nikde nic nečouhá. Kolik je cena jinak tohoto Defendu?
díky Jakube...a projdejci tam jsou schopni namontovat jak Construct, tak Defend? Neví někdo? A jak dlouho to zabere ta montáž...jestli je to na počkání nebo na celej den?
WILI píše:Mě tam dali Construct se zamykáním z boku od řidiče.
jakub píše:Mě to taky přijde divné mít zámek u řidiče. Možná tak pro leváky. Lepší na ovládání je asi dát to do manžety nebo od spolujezdce. Ale proti gustu...
@snike
Tak už tam máš ten MUL-T-LOCK ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé