snike píše:Berka píše:V noci bylo auto v garáži, nejlepší přístup k němu byl přes den.
Tak to může být rád, že je při tom nepřistihl, mohl dopadnout i hůře :-(
Zatím jsem ten pocit kdy přijdu na prázdné místo po mém autě nezažil a ani nechci...

snike píše:Berka píše:V noci bylo auto v garáži, nejlepší přístup k němu byl přes den.
Tak to může být rád, že je při tom nepřistihl, mohl dopadnout i hůře :-(
vladislav píše:Zatím jsem ten pocit kdy přijdu na prázdné místo po mém autě nezažil a ani nechci...![]()
![]()
snike píše:vladislav píše:Zatím jsem ten pocit kdy přijdu na prázdné místo po mém autě nezažil a ani nechci...![]()
![]()
Já už ano, ale nakonec se z toho vyklubalo vždy jen odtažení![]()
![]()
snike píše:@acoLaco: Přeji aby jsi byl spokojen a aby jsi služeb pojišťovny využíval co nejméně ;-)
Beda píše:Kamos mel Hondu CRX, prijel odpoledne s pritelkyni z nakupu a postavil ji na parkoviste pred panelaky (parkoviste je naproti trolejbusove zastavce, takze rusna to ulice) ... stihl akorat dojit s taskama do nejakyho 4-6. patra (nevim v kterym presne bydli), v byte polozil tasky nahodou sel kolem balkonu a kouka, ze ma otevreny dvere u auta. Vykrikl z balkonu, bezel dolu a co nenasel ... dvere otevrene bez poskozeni a z pod palubky vytazeny draty a pripojeny nejaky udelatko na premosteni imobilizeru
Stihl to tedy naposledni chvili, protoze uz stacilo jen nastartovat a odjet
![]()
Me osobne vytrhl jeden h*jzl zamek u felicie, aby si pak otevrel pres central a ukrad mi neznackovy radio na MP3jky, ktery jeste hralo nic moc a samozrejme, ze panel jsem mel u sebe ... v bazaru za to mohl dostat maximalne kilo
milan69 píše:Mám kolegu v práci, který používá nejlepší zabezpečení vozu - je to jeho 3 letá Bordó Doga :-D :-D :-D když jede na nákupy tak ta potvora už mu sedí vzádu a nechce ven, ani nemusí zamykat auto.
Anonym píše:AcoLAco
Tj., že toto dnes neřeším, neboť ta „fantastická záruka“ tento problém zcela eliminuje a záruka mobility to „eliminované“ zcela vyhlazuje. A co bude za 7 let, nad tím opravdu dnes neuvažuji,
No já zase takový optimista nebudu.Jak sami říkají v servisech ,ono to zase tak růžové s tou zárukou nebude.Takže než toto chválit raději si počkám až mě o tom přesvědčí.Viz můj případ.Říkám si k čemu servis,který sám nemůže rozhodnou co a jak!!!Ale nejdříve musí volat Prahu, jestli ona rozhodne, jestli to půjde na reklamaci nebo ne.To rovnou můžu volat do Prahy já a chtít to a to vyměnit, v rámci reklamace a záruky.
Takže cenzura!!!
Já osobně bych to bral tak, že přijedu do servisu,ten to uzná opraví,vymění a pak to vyreklamuje u KII. Nebo je to lež ,že v servisech jsou školení odborníci?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé