Ahoj přátelé,
nedalo mi to, abych sem ještě nedal jednu svou poznámku. Musím jako PR manager konstatovat, že mám z tohoto minisrazu velkou radost. Početně sice není velký, ale to vůbec nevadí. Podstatné je to, že dlouho se nedařilo na Slovensku nic zorganizovat. A podívejte se, během jednoho roku je to již čtvrtý minisraz (pokud dobře počítám) a v Banské Bystrici dokonce během dvou měsíců již druhý. Je to super. Mám z toho radost i osobně, protože jsem velký zastánce těchto srazů a minisrazů, jak můžu, tak jedu, jak můžu, tak organizuju. Je prima setkávat se s bezvadnými lidmi.
Tímto srazem jste mě ale trochu (spíše dost) vyprovokovali konečně udělat video ze zářijového setkání. Tak jsem si s tím dnes trochu hrál. Moc záběrů tam sice není, ale doplnil jsem to nějakýma fotkama. Dlouho jsem nemohl najít vhodnou hudbu, tak jsem tam nakonec dal klasiku. Pokud budete mít zájem, můžete si to stáhnout zde:
http://www.edisk.cz/stahni/96437/bb.mpg_237.44MB.html , nebo se na to podívat na stránkách našeho klubu na facebooku. Je to taková má malá vzpomínka na setkání s bezva lidmi u příležitosti druhého bystrického minisrazu. Držím vám palce.