Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Protože jezdíme na srazy, tak se známe osobně. Právě proto se srazy přece pořádají, aby se z pod anonymního nicku na foru vyklubala skutečná osoba. Další komunikace na foru je pak o něčem úplně jiném, pokud druhou stranu znáš osobně.
K chatkám: posteľné prádlo je , a bude sa aj kúriť nakoľlo sa nám ochladilo. Posledný príspevok Sbormistra je veľmi trefný, tak to je. Za seba: raz som bol na zraze v Čechách a odvtedy som nevynechal žiadny veľký zraz , malé zrazy na Slovensku sa tiež snažím absolvovať, ak sú ale je ich veľmi málo. Takže Mir.jar - tieto bariéry sa zlomia do hodiny po príchode. Prídeš - uvidíš.
neboj, vekom dozreješ donesiem Ti ochutnať hrušku, myslím že sa sťažovať nebudeš - na zraze sa taký nenašiel ( a možno sa len báli povedať mi to do očí )
neviem ci ma to niekedy prejde . Od mojich 15tich ma po slivovici ... no ved vies co. Zatial sa to nemeni, ale kupodivu domace z ineho ovocia mi chuti.
PS: neviem ci si videl ten EDIT, poslali sme to skoro naraz.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
@spido11 Neboj, bude všechno. Na Tebe se chystám nejvíc, strašně mě zajímají ty stříbrné plasty dole. Delší dobu o tom uvažuji, ale nakonec jsem si řekl, že počkám do Košic, abych si je mohl prohlédnout přímo na autě.