8. zraz Kia-Club.org - priprava

Re: 8. zraz Kia-Club.org - priprava

Příspěvekod Čambrla » 09.02.2011 19:56

Pánové, ať si tady napíše kdokoliv cokoliv, ale tato debata mi začala docela vadit. Nebyl v předchozím období nikdo, kdo by se zhostil zorganizovat velký sraz na Slovensku. Protože si myslím, že si už Slovensko zaslouží uspořádání srazu, přesvědčil jsem Pištu a Tomi_sana, aby sraz uspořádali resp. aby předložili návrh na uspořádání srazu ve Štúrově. Kluci se toho zhostili, věnovali tomu dost času. Není zase v klubu tolik lidí, kteří jsou připraveni svůj volný čas věnovat ostatním. Nikdo jiný se zodpovědně nenabídl uspořádat sraz kromě safiho, který se nabízel uspořádat sraz v Košicích. Dohodnul jsem se s ním, že jeho nabídka bude využita na podzim, protože vám do měsíce chci navrhnout určitou změnu v pořádání srazů především s ohledem na aktivitu na Slovensku. Navíc tak jako Slováci nejezdí do Čech na západ, nevěřím, že by Češi přijeli na sraz na východ Slovenska. Je to přeci jen dálka. Jsou daná určitá "pravidla" pro pořádání srazů. Tato pravidla vyšla z poznání a požadavků lidí, kteří na srazy pravidelně jezdí. To jsem si nevymyslel já. Aby byli lidi spokojeni, tak je potřebné tato pravidla dodržet nebo se k nim co nejvíce přiblížit. Pišta sTomášem mají ve Štúrově určité podmínky. Ty se snažili co nejvíce přizpůsobit. V prvním penzionu je sice kolem 30 míst, ale další jsou hned ve vedlejším penzionu, kde je domluvené, že ho budeme moci využít, pokud se kapacity prvního naplní. Všichni budou mít k sobě pár metrů. Program je dán možnostmi Štúrova a okolí. Jen se někdo zmínil, že není dobré jezdit do Maďarska, už kluci nabízeli jinou alternativu. Chtěli jste exkurzi do Tepličky. Vybavil jsem. Jen jsem to zveřejnil, už následovala poznámka, že je třeba dva termíny a hned na to potřeba utvořit dvě skupiny po 30 lidech. Když kluci zveřejnili svou nabídku, objevili se v tématu poznámky jako "Osobně si myslím, že by to chtělo i nějaké protinávrhy, aby to kluci neměli tak jednoduché" a nebo "trochu podpichem organizatorov" a ".... Pokud nebude protinávrh...". Každý, kdo se pustí do organizace srazu to nemá jednoduché!!!!!! Musí řešit spoustu věcí, věnuje tomu spoustu času, vznikají mu s tím náklady, které mu nikdo nezaplatí. Místo, abyste byli rádi, že se našel nějaký člověk, který by pro ostatní rád něco udělal navíc, tak se vám to nelíbí. Když jsme vloni se snikem vyzývali někoho z Moravy, aby pomohl zorganizovat letní sraz, tak se nikdo nepřihlásil. Až později se přidal bruczoun a Sláva. Přesto se našla kritika od lidí, kteří bydlí prakticky v místě srazu a v ničem nepomohli. Stále se nachází někdo, komu se nelíbí ubytování, stále se nachází někdo, komu se nelíbí program. To jsou věci, které aktivním lidem znechutí práci a snahu udělat pro ostatní něco navíc. Místo, aby se těmto lidem pomohlo, protože to nedělají pro sebe, ale pro ostatní, tak se maximálně otráví. Proč by se to těmto lidem mělo ještě více ztěžovat, znepříjemňovat? Proč by se měl dávat "protinávrh". Nejsme v boji. Pokud by měl být druhý návrh, tak ne abych odrovnal tímto ten první, ale abych nabídl lidem další variantu. Aby měli možnost více výběrů. A to mi tady nějak uniká. Druhou variantu podnou titanusem já osobně skutečně nemohu přijmout, protože to podle mě nesplňuje stanovená kritéria. Hodně drahé, lidé nebudou pospolu na jednom místě. Omlouvám se Honzovi, ale jak to bylo podané, nemohu pochopit jinak. I přesto, že se na začátek vloží :tongue: . Myslím si, že bychom si měli vážit těch, kteří jsou ochotni udělat něco pro ostatní a ne jim tuto aktivitu znechucovat. Já osobně už jsem taky docela otrávený, protože se stále najde někdo, kdo pro klub ještě nic neudělal, ale stále se mu něco nelíbí. A s něčím takovým se setkávám po celý rok a něco, co dělám zástupce pro klubové věci.

A teď mě můžete bít.
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Stefi » 09.02.2011 20:08

:twisted: Leo, moja reč a to si mi nerobil vlastne ani toho zástupcu, čo nás krotili :thu: :thu: :drink: :eat: :kia: :CZ: :SK:
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Tomi_san » 09.02.2011 20:16

@Čambrla
Pekne si to napísal :thu:
HYUNDAI ELANTRA XD 1.6i GLS
:twisted: ELA - RED DEVIL
Obrázek
Tomi_san Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
3. místo (1) Sponzor (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Hyundai Elantra III (2002)
200000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod cvrcek » 09.02.2011 20:29

Tak nevím jestli má cenu se vyjadřovat, buď je to diskusní fórum, nebo přitakávací fórum. Když bylo místo dopředu rozhodnuté, proč byla dána PR možnost pro další návrhy. Já jsem použil slovo "protinávrh" který se PR nelíbí. Jasně, 2. návrh je lepší pojem, aby organizátoři neměli pocit, že ten jejich je špatný. Nemyslím si, že je špatný, nikde jsem to neprezentoval, jen jsem myslel, že bude nějaká další možnost. Oceňuji, že organizátoři na mou připomínku našli hned místo v programu na SK. Nic proti nikomu, jak už PR psal, nic jsem ještě pro klub neudělal a pokud se rozhodnu v klubu zůstat, pokusím se to v budoucnosti napravit. Mám jen jednu malou připomínku, možná nevýznamnou, když jsem komunikoval s Akvamarinem, sdělili, že termín 3-5.6. je celý volný...
Sportage QLE 2,0 CRDi, manual, 4x4 GT LINE 136KW (2016), červená metalíza.
cvrcek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Stefi » 09.02.2011 20:51

Jinak co vím, píšta se z majitelem zná osobně, asi taky záleži jestli to rezervoval, na tvrdo anebo ne.... a jak bol položený dotaz, rezervuj v této komunitě něco na tvrdo, zatím není vyhlášen ani konec, a zahájeno přihlašování, mám s klukama i telefonický kontakt a už jsme si dělali jednu mini akci v 2009 jestli se nepletu a byl jsem s nima i na srazu(ostatní je znají víc), spíš oba patří mezi realně uvažující, a jak psal PR klubu, jediné co máme výhodu, že sezóna v místních termálech začne cca od dalšího týdne, po srazu, tak vydržme do ukončení diskuze anebo Leo, hoď tam přihlašovací formulář, termín je jasný...... :twisted:
Naposledy upravil Stefi dne 09.02.2011 20:57, celkově upraveno 1
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Tomi_san » 09.02.2011 20:51

Majiteľ Akvamarínu je pištov kamarát a už dávnejšie sme s ním mali dohodnuté, že nám podrží voľné termíny z hlasovania, kým neoznámime výsledok.
Dokonca sa sám navrhol, keď sa dozvedel o možnosti usporiadať zraz v Štúrove :thu:
Obrázek
Tomi_san Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
3. místo (1) Sponzor (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

200000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod cvrcek » 09.02.2011 20:57

OK v pořádku, máte to jistě ošéfované.... :thu:
cvrcek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod titanus » 09.02.2011 21:02

Tomi_san-ovi a Pistovi sa ospravedlnujem ak to pochopili ako utok proti ich zrazu ale ako potom ponuknut druhy navrh aby to nebol utok na prvy???

co sa "mojho" ubytovania tyka nakoniec som nasiel aj vyhovujuce ubytovanie ale to je jedno ;)

no nic chalani drzim palce a pevne nervy urcite to zvladnete na jednotku :yes:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Tomi_san » 10.02.2011 21:13

Pevne verím, že teraz už budeme riešiť len podstatné veci ku zrazu v Štúrove.
S pištom sa budeme snažiť, aby sa celá akcia podarila podľa predstáv. Aby sa zabavili všetci zúčastnení.

A titanus má šancu niečo zorganizovať nabudúce,
nech máme šancu ukázať čo najviac z nášho :SK: kamarátom z :CZ: ;)
Obrázek
Tomi_san Muž
KIA Family

200000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod cvrcek » 13.02.2011 08:03

Tak vidím, že podstatné věci jsou vyřešené :thu: tak klidně začneme s přihlašováním ne? Ale, asi je to ještě brzy :huh:
cvrcek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Nalim2 » 15.02.2011 10:41

Však se brzy dočkáme - tuším, že teprve dnes je konečná... ;)
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 15.02.2011 19:27

Na základě zde proběhlé diskuse upřesňuji, že letošní 8. sraz Kia Clubu CZ/SK se uskuteční ve Štúrovu v termínu 4. - 5. června/júna. Předpokládám, že nejpozději tak zhruba do dvou týdnů založím nové téma s programem (abychom se tady v tom už neztráceli), kde bude možnost k tomu diskutovat a založím přihlašování na sraz. Způsob rezervace ubytování bude uveden v programu. Předpokládám, že v pátek 3.6. se uskuteční exkurze do závodu v Tepličce, takže část účastníků přijede v koloně ze Žiliny společně. Dále předpokládám, že zájemci by se v neděli mohli individuálně nebo ve skupinkách přemístit do Brna. Až budu mít k tomu bližší informace, tak ihned sdělím. Mám příslib přidělení volných vstupenek na výstaviště.

Ať žije 8. sraz Kia Clubu CZ/SK :CZ: :kia: :SK: Hurááááááááááááááááá Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod cvrcek » 16.02.2011 18:45

200 km v koloně :?: To jsem naposled jel při přesunech na vojně ;) Máš zajištěné regulovčíky :drink: ?
cvrcek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Čambrla » 16.02.2011 19:45

Členové našeho klubu umí jezdit v koloně. :yes: :yes: A pokud se nepletu, tak na druhý sraz jela kolona z Prahy až na místo srazu, takových 250 km. :thu:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Tomi_san » 16.02.2011 19:57

Áno jazdu v kolóne máme dobre nacvičenú :thu:
a už sa na ňu teším :twisted:
Obrázek
Tomi_san Muž
KIA Family

200000 km @ 6.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Uskutečněné