Taktez uz jsme doma a tusit, ze restaurace v kempu vari tak dobre, tak ani neshanim jinou v meste
K vysvetleni cele situace, kdo to neslysel primo: clovek, s kterym jsem zarizoval rezervaci (telefoni cislo je stale na jejich strankach i na mapy.cz) uz tam delsi dobu nepracuje a vymenilo se jim tam i par dalsich lidi. Informaci o nasi rezervaci si nepredali, a kdyz jsem mu volal jeste ten den kolem 11h, ze vyrazime z kempu, tak mi rekl, ze vse je pripraveno, a ze nas cekaji

ted nevim, jestli to myslel z pohledu toho, ze uz dela v jine restauraci nebo se chtel pomstit te puvodni, kde delal. Mimo to mi provozni sdelila, ze vlastne nemaji pod kontrolou ani jejich stranky ci email, ze to pro ne spravoval taky jiny clovek, mozna ten samy, komu jsem se dovolal, nevim

No a mrzi mne i, ze se vetsina nedostala na lod, asi jsme si meli dohodnout soukromou plavbu navecer po normalnich jizdach a slozit se na tech 4500,- nebo mozna 9000,- za skupinove jizdne
Zprava pro
vlafiho byl jsi v soutezi na druhem miste, stejne jak dalsi dva soutezici, takze priste se prihlas o cenu
PS: bohuzel jsem si nesepsal zebricek, takze muzu jen pripomenout, ze soutez vyhral
olin a dalsi poradi pak uvidite na videu od Milana

PS2: asi budu muset usporadat priste sraz v Pardubicich, abych je neposkodil