07.miki píše:omlouvám se ale přepadla mě chřipka tak že nedorazím
Přejeme ti brzké uzdravení ;-)
Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Dennis píše:Takže na tebe nemám čekat v Zahrádkách? Nebo pojede ještě někdo jiný?
jakub píše:Dennis píše:Takže na tebe nemám čekat v Zahrádkách? Nebo pojede ještě někdo jiný?
Já pojedu, takže kolem 9 pojedu přes zahrádky. Další z ČL asi už nikdo nepojede.
Přemýšlel jsem o umytí auta, ale asi by to byla zbytečná práce.Tak snad nebudu ten nejšpinavější.
jakub píše:Dennis píše:Takže na tebe nemám čekat v Zahrádkách? Nebo pojede ještě někdo jiný?
Já pojedu, takže kolem 9 pojedu přes zahrádky. Další z ČL asi už nikdo nepojede.
Přemýšlel jsem o umytí auta, ale asi by to byla zbytečná práce.Tak snad nebudu ten nejšpinavější.
snike píše:
Tahle hospůdka vypadá moooooc dobře ;-) Už mám dle jídelního lístku vybráno![]()
![]()
snike píše:jakub píše:Dennis píše:Takže na tebe nemám čekat v Zahrádkách? Nebo pojede ještě někdo jiný?
Já taky přemýšlím o umytí auta, myslím, že patřím mezi ty největší špindíry![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé