Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak už jsme dojeli domů.Cesta byla v pohodě jen místy trochu mokrá. Děkujeme organizatorům za krásný víkend a super program jen ty barvy místního uřadu Ale jinak super zábava. Abych nezapoměl, děkuji Petrovi za perfektní navigaci při závodě byli jsme jsme na bedně.Už se těšíme na další setkání. Přejeme všem krásnou dovolenou.
Taky už jsem doma - mimo přívalového slejváku v Moravské Třebové cesta oproti čtvrtku naprosto v pohodě, ubral jsem z původních šesti hodin skoro celou hodinu Veliké poděkování Ivošovi za organizaci a všem ostatním za skvělou atmosféru, ty kilometry za to určitě stály Ivoši až se prosím tě zase odvážíš jet za maminkou tak jí ode mě pozdravuj, moc hezky jsme si spolu popovídali
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 10 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno