Čambrla píše:.
Nazdar přátelé![]()
![]()
,
jak již asi sami tušíte při pohledu na počet přihlášených zájemců o návštěvu výrobního závoduv Žilině, nemůže akce dopadnout jinak, než jejím zrušením. Když se podívám na počet lidí, kteří chtěli k cestování využít autobus, tak by každého z nich vyšla cesta skoro na 5 tisíc. A když odečtu z celkového počtu zájemců ty „autobusáky“, tak mi vychází, že do závodu by šlo 8 členů klubu a 5 rodinných příslušníků. Pro 13 lidí nám to nikdo samozřejmě neudělá a i naše vynaložené úsilí by nebylo adekvátní. Podle konstatování řady členů, ať již na srazech či na foru, to vypadalo, že bude zájem o dost převyšovat těch 50 osob, které je maximum pro návštěvu. Je to škoda. Tak to třeba za rok zkusíme znovu.
NÁVŠTĚVA ŽILINY ZRUŠENA
Čambrla píše:@Pc-romeo
Přihlašování bylo umožněno jeden celý měsíc (s ohledem na čerpání dovolených). Nevidím důvod dalšího prodlužování. Nevěřím, že by se v dalších třeba dvou týdnech naplnil jeden autobus.![]()
@PetrLa
No jo Petře, věřil jsem řečem, že je o to velký zájem. V tomto směru mohla být má prvotní informace o zájezdu trošku limitující resp. zavádějící, ale v dalších příspěvcích jsem umožnil přihlášení všech zájemců s tím, že bychom pak další organizační věci řešili podle výsledků přihlašování. Je to opravdu škoda. Oba víme, že to tam je zajímavé. Tak si spolu v září uděláme exkurzi k Barcuchům na bowling a nechám tě za to vyhrát.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé