Velice rád se přátelé připojuji k poděkování organizátorům srazu v Košicích.

A je potěšitelné, že poslední srazy jsou aktivně organizovány i rodinnými příslušníky členů klubu – Štúrovo, Břehy, Košice. Nelze samozřejmě vynechat dlouhodobě Most. Byl jsem velice rád, že jsem se mohl opět setkat s bezva lidičkami, s kterými se na srazech potkáváme, ale i s novými účastníky zájezdu.

A jak jsem poznal Míru (mir.jar) i Petrovu (spido) rodinku, tak jsem přesvědčen, že jsme se neviděli naposled. Nakonec u spidových děvčat mám velký červený puntík za absolvování noční překážkové dráhy. Hrdina je prostě hrdina…..
Program byl výborný, mimo oficiální části bylo stále veselo, špičkování a další, co všichni ze zdařilých srazů známe. Kromě poděkování safimu, Štefce, Braňovi a barnymu za výbornou organizaci a starostlivost, děkuji barnymu i za procházku ve VVLŠ, Štefce za milé tulení na náměstí, Mírovi za půlhodinový rozhovor s jeho sestrou, spidovi za možnost si zatancovat s jeho děvčaty, dedo jozefovi a Márii za krásné špičkování (všimnětě si, že musím používat nicky, protože na tomto srazu bylo Přepetrováno – to byste v tom měli zmatek….). No a Milan a Sbormistr – to by byla kapitola sama za sebe. Bylo to opravdu moc a moc fajn.
Každý, kdo organizuje srazy, a je jedno, zda je to velký či malý sraz, tak zaslouží uznání, protože ho to stojí spoustu času i peněz.
Stejně ze všeho nejlepší byl ten sulc....