Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Kdyby někdo chtěl do naší kolonky, tak sraz je v 8.30 na parkovišti v Jestřebí u Rychty, tam, co jsme měli sraz v dubnu 2009 při mogul safety cupu. Tak Nalim2 už hlásil odjezd do Splavů, já vyjíždím tak do půl hodiny. (Už nebudu na netu, kdyby mě chtěl někdo kontaktovat, tak jedině na mobilu)
ze Šumavy již zahájil průzkum na Kamzíku, jinak nedávejte se na Ploučnici, je tu mraky prácí na cestách, po loňských povodních a sesuvech, podívejte se na aktuální stav na netu..., jinak asi 18°C, jinak azurové nebe, Pepa má asi známosti , jdu na a pak
Beda vam, jak nekdo privezete mraky, tak vas vyhodim z akce No Stefi si to umi zaridit, dorazi tam Pavlina s kamaradkou tak nam je tam ohlidej at se nam holky moc
to asi problém nebude, ale v kolik plánuješ, že se tady slezeme, na to se mne už ptali, jinak je třeba asi jet na ČL, aby se vyhlo těm uzávěrkám, já dobruslil až přes Děčín a operátor O2 mi na pokoji ukazuje žádný signál.....
Upřesňuji oběd U zlatého buřtu. Po dohodě s provozovatelem budeme mít v nabídce 5 hotovek za jednotnou cenu 85 Kč včetně přílohy. Pokud bude mít někdo zájem o minutky, bude to také možné po dohodě na místě, podle toho, kolik budeme mít času.
Tak jsem chtěl zítra přivést ukázat svého Soulíka a dnes do mne nacouvala ještěrka sice jede ale mám po náladě mám ho ani ne 2 měsíce ................ tak se tam bavte počasí vyšlo super .