Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pánové, vrchní organizátor určil dress code, tak se musíte přizpůsobit. Nechce se mi věřit, že v šatníku nemáte ani jednoho "hmyza". Pokud někdo opravdu nemá a ani si ho na akci nemůže pořídit, tak mu ho za drobný poplatek zapůjčíme. Mám jich doma několik, dokonce mi zbyly 2 svatební, které měli na krku naši pejsci.
Abych trošku rozvířil diskusi, které před srazy dříve vždy bývaly, tak připomínám, že jen 25 dnů zbývá do zasedání předpřípravného výboru. Předseda by už měl začít přemýšlet nad programem jednání ......
Emeritnímu otrnulo, když zažehnal svatbu a začíná mít roupy. Nevím jak ve Zlenicích, ale u nás se nepůjčuje kytara, dýmka a žena. O trenkách slyším poprvé. O program předpřípravného výboru se neboj, vše je připraveno. Ve čtvrtek sám uvidíš, jak nám to pěkně půjde.
To víš Miro, člověk se žení tak dvakrát, třikrát za život Jenom já jsem stará "konzerva" a říkám, že bych si po tolika letech nechtěl zvykat na jinou ženskou
Tak jsem si pánové koupil pro uvedenou oslavu speciálního motejla (38 Kč, abyste si nemysleli, že tento můj požadavek je finančně náročný ....). Jak jste na tom vy?