Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Michal píše:To jo, mají to tam kluci pěkně udělaný. Hlavně ten sklep se mně móóóc líbí. Chlapi, dík za super odpoledne až se potkáme všichni nasrazu tak bude myslím dost dobrá náladička.
Kužel píše:Michal píše:To jo, mají to tam kluci pěkně udělaný. Hlavně ten sklep se mně móóóc líbí. Chlapi, dík za super odpoledne až se potkáme všichni nasrazu tak bude myslím dost dobrá náladička.
To myslíš ten jarní co se přesouvá na ten letní? Ono totiž málo kdo si uvědomuje že je to kosek od Bílých Karpat a že tam v květnu bude ještě sníh.
Michal píše:Kužel píše:Michal píše:To jo, mají to tam kluci pěkně udělaný. Hlavně ten sklep se mně móóóc líbí. Chlapi, dík za super odpoledne až se potkáme všichni nasrazu tak bude myslím dost dobrá náladička.
To myslíš ten jarní co se přesouvá na ten letní? Ono totiž málo kdo si uvědomuje že je to kosek od Bílých Karpat a že tam v květnu bude ještě sníh.
Aje to tunaše dnešní debata se přesouvá na forum. Co když bude začátkem května ještě kosa? To v těch chatkách zmrzneme
Kužel píše:nocnik511 píše:taky pěkná minislezínka
[font=Century Gothic:00cc1a2691]Dobré jídlo a pivko co mněli všici bylo točené!!![/font]
[font=Century Gothic:00cc1a2691]Nealkoholické!!![/font]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé