Tak jsem se probral tim mnozstvim fotek a udelal nejaky vycuc.
Ohledne tohoto vikendu musim konstatovat, ze se velice podaril. V patek jsme se presunuli do Plzne kde uz na nas cekal Aiwak se svou rodinou. Po male debate jsme jeli do ZOO a Dinoparku, kde jsme stravili prijemne dopoledne. Po navsteve ZOO jsme jeli smer Vojetice kde je ona proslula hospudka U Stepana.
Po asi hodinovem cekani na ostatni ucastniky jsme zasedli ke stolum, bohuzel nastala mala komplikace v podobe zmatene obsluhy, kdy nam tvrdili ze mame jen 15 zamluvenych mist misto 20 a po usednuti ke stolu nam zase bylo zdeleno, ze onen stul neni pro nas. Toto nedorozumeni se po chvilce vyjasnilo a uz nam nebranilo nic k ochutnani mistnich lahudek, ktere v Ano Sefe tak uzasne pochvalil Zdenek Pohlreich. Bohuzel musim konstatovat, ze ja osobne bych tri hvezdy tomuto zarizeni rozhodne nedal. Zmatecnost personalu, neochucene jidlo, mraky much a defakto tma v restauraci moc na uzasne pohode neprida. Nicmene jidlo bylo chvalitebne. Po vytraveni a nastaveni navigaci jsme udelali hromadnou fotku a nastalo louceni. Nekdo se rozjel zase domu, nekdo si nasel v techto koncinach ubytovani. Ja s Petrou jsme odjeli spolecne s Aha a jeho manzelkou smer Ceske Budejovice, v tuto dobu ridila nase zenska cast, protoze neochutnat Svijany 11 by byl hrich. Bohuzel jsme Tomasovi s manzelkou ujeli neb jak rikala Peta, jezdi jeho pani moc opatrne tak to vzala po svem

Penzion v Ceskem Krumlove jsme nasli naprosto bez problemu, je to krasny penzion na jeste uzasnejsim miste na konci obce Vysny. Protoze byla v penzionu svatba tak nas pani majitelka ubytovala ve vedlejsim rodinnem dome v samotnem apartmanu. Pokud nekdy nekdo pojedete do techto koncin tak mohu vrele doporucit. Druhy den jsme se setkali znovu s Tomasem a jeho pani a jeli na spolecny vylet do Rozmberka na hrad a do Vyssiho Brodu na prohlidku klastera a postovniho muzea. Peta nostalgicky zavzpominala na detska leta, kdy zde jezdila na zimni a letni tabory a konec koncu to i dokazala mistni cedule, kterou jsem nasel, ze majetek je PBH Most
Po prohlidce jsme nasli misto pro obed v podobe pizzerie. Jidlo zde bylo opravu znamenite, moc jsme si pochutnali. Po rozlouceni s Tomasem a jeho pani jsme se vratili do penzionu. Po chvilkovem odpocinku jsme si zahrali tenis a pak hura na kute.
Nedele uz byla ve znameni navratu domu. Pri prujezdu Ceskymi Budejovicemi jsme uvideli snad jedineho Cee´da za ten vikend a co cert nechtel on to byl MiriK, proto bylo nutne nekde zastavit a dat chvilku rec, celkem slusna nahoda potkat nekoho z klubu na druhem konci nasi vlasti

Cestou jsme to vzali pres Stribro kde kousek odtud byla nase mala na tabore, tak jsme ji udelali prepadovku. Kdo si mysli, ze Cee´d je spatne auto tak mu to vyvratim - cesta ze Svojsina do tabora lehce pripominala tankodrom nez lesni cestu a cca 7km dlouha cesta opravdu kvality tohto vozu potvrdila naramne, az jsem si posteskl, proc nemame Sportage, s tou by se jelo jeste lip. Pri navratu domu touto silenou cestou jsme nasli tedy Peta nasla z okenka houbu tak nasledoval vysadek a prohlidka okoli kde byla jeste jedna mrska
Kdyz uz jsme byly v techto koncinach tak jsem si neodpustil navstivit misto me zakladni vojenske sluzby a vyfotit mista kde jsem slouzil vlasti. Misto kde jsem byl ve strazi a kde za straznici rostli boruvky proste bylo nutne proverit -

rostou a je jich tam mraky.
Pak uz jen nastavit navigaci smer Most a hura domu - jenze proc jsem proboha nastavil nejkratsi cestu to fakt netusim - takovejma kotarama jsem snad nikdy v zivote nejel a obavam se ze jsem byl ten den asi jedinej co tudy projel
Co rici na zaver: Bylo to bezva
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.