Tak Radek zítra prověří obsazenost jednoho ATC a pokud to bude volné (mělo by snad být), tak sem dáme návrh, který by, věřím tomu, měl být vámi akceptovatelný. Už mám připravené i nějaké informace o něm a okolí, abyste si udělali rychle obrázek a mohli se rychle k návrhu vyjádřit. Do začátku června sice času dost, ale jak sami vidíte, se zajištěním ubytování je opravdu nejvyšší čas. Ovšem určitě bude potřeba nějakého organizačně šikovného človíčka z okolí, aby pomohl připravit program. To je docela náročné zavděčit se všem, připravit to i pro různé věkové skupiny, tak doufám, že ho pak za to nebudete kamenovat.
Návrh jednoho bodu programu jsem už předložil snikovi a nevím proč, nějak se mu nelíbí. Jsem mu navrhnul, že bychom mohli udělat rybářské závody, všichni by se dostavili ve čtyři ráno k vodě, vybrali si mě jako favorita, a fandili by mi, dokud bych nechytil nějakou rybu. Tak nevím, co se mu na tom nelíbilo. (tak všímaví už pochopili, že by to mohlo být u vody...., ale chceme to sem dát, až budeme mít potvrzené ubytování, aby to nedopadlo jako na Olšovci - jeden týden potvrdili volnou kapacitu a za čtyři dny bylo skoro obsazeno...)