Na Kia Extreme Cross Day jsem dorazil neco po pul dvanacte a vse uz bylo v plnem proudu, parkovalo se na louce a ja jsem se modlil, abych tam nekde neurval nove spoilery
Pred stanem s obcerstvenim se nasli nektre pekne kousky a simulator narazu:
Po registraci ve stanu a par dobrych kolackach s cajem

, prisel zrovna Vlafi, ktery uz dorazil pred nami a byl se i povozit. Tak jsme spolu vyrazili na obhlidku vozoveho parku. Povozit jste se mohli v 5 Sportazich v jednom Sorentu ... i kdyz po par utrzenejch plastech a nejspis nervu drasajicich jizd

, se nekteri prodejci rozhodli, ze Vas radsi povozi sami, nez aby Vam sverili volant
Nechali jsme se povozit v teto Sportazi (dost mne zarazilo

obuti vsech aut, pak se clovek nesmel divit, ze to tak klouzalo):
Fotky z jizdy ... opravdu to klouzalo a hazelo vsemi smery

, tak jich byla jen tretina ostra:
Vsichni si uzivali bahynko a ja si nejak netroufl, abych nekoho ukecal, ze chci ridit auto na ty klouzacce:
Pro spestreni tam byly i tyto dva dzipy. Svezt se mohl clovek jen v dzipu Skoda "Babeta", ten druhy tam byl soukrome a museli jste ho hodne ukecavat, aby Vas svezl a jak jsem sledoval jeho styl jizdy, tak by to bylo o dalsi sedive vlasy
Nejdrive jsem se povozil ja s pritelkyni v "Babete" ... opravdu zazitek, fota nemam

, protoze jsem se musel drzet, abych za jizdy nevypadl do bahynka

... dzip frcel vyborne tak, ze jsme predjizdeli i jednotlive Sportaze :-o Po navratu nas vystridal Vlafi s kamaradkou a to uz se mi povedlo udelat par fotek:
Kolem 15h uz to tam trosku opadlo, hlavne Sorento uz umili a nedalo se v nem vozit:
Tak jsme opet zaskocili na obcerstveni

a pak sli k autum pokecat: