Čáute:-) Slováci a stredoslováci hlavne čo tak urobiť minizraz niekde v okolí v Banskej Bystrice?.Trošku pokecať o našich šikmookých kráskach ? Myslím že by sme mohli niečo vymyslieť.Ak by mal niekto záujem kludne napíšte sem a niečo vymyslíme.Asi pred dvoma rokmi bol minizraz v Banskej Bystrici chcelo by to opáčko chlapci
Kia Cee'd r.v.2010 FL 1.4 benzín RED | 2DIN LG GPS NAVI | Tomason TN1 , 8,5J , 225-40-R18 | Matador MP 47 Hectorra 3 225/40 R18 92Y | Kia Sorento r.v. 2005 2.5 diesel BLACK EX
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
@Ceed_BB dnes som videl toho tvojho tátoša pod pamatníkom pri zmrzline ale kedže neviem ako vyzeráš ty osobne tak som sa márne obzeral po majitelovi ja som parkoval pri vub-ke..v bb sa teraz zdrziavam pomerne často
Tak mozes prist na Sazavu v lete, alebo na jesen bude velky zraz, pravdepodobne niekde pri Brne, to by sa malo koncom mesiaca aj zavesit na forum. Cim vas, ale samozrejme neodhovaram od BB zrazu.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Ahoj, nie je to zlý nápad. Navrhni niečo konkrétne (dátum, miesto, prípadne program). Aby sme sa mali k čomu vyjadriť. A potom šíriť pozvánku ďalším držiteľom KIAčikov